Hatalmas gyémánt jelent meg Jennifer Lopez gyűrűsujján

2018.07.26. 11:03

Jennifer Lopez kedden ünnepelte a 49. születésnapját, amin természetesen szuper fotók készültek. Ezek közül meg is osztott néhányat az Instagramján, így vették észre a rajongói és az újságírók, hogy egy hatalmas gyémánt húzza le a gyűrűsujját.

So believe it or not I’m just waking up from my birthday celebration last night. It was a small gathering with the kids and some family and a couple of close friends... the day and night was filled with lots of laughter, tears and of course dancing...:) I wanted to write all of you bc I was so delighted and overwhelmed by the outpouring of love and birthday wishes you all sent to me yesterday!! I felt soooo incredibly moved and blessed to have you all in my life... thank you to everyone who put together birthday collages, videos and sent bday wishes!! What a lucky girl I am to have such loyal and loving fans and followers... I want you to know I never take any of you for granted I am eternally grateful to ALL of you!! I hope I can always continue to entertain, inspire and share everything I learn with you in every way I can!! Honestly that is the biggest birthday gift God has ever given me!! I love you forever... Jennifer Here are a few pics from the day!!! Have a beautiful one! 😘😘😘♥️♥️♥️🎂🎂🔥🔥 all photos by: @lacarba

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Bár könnyű lenne ebből levonni az egyértelmű következtetést, hogy az énekesnőt eljegyezte a pasija, mégsem biztos, hogy így van. A Daily Mailnél például tudják, hogy ezt a gyűrűt Alex Rodriguez még Valentin napra vette a szerelmének, nem eljegyzési szándékkal. De az megint gyanakvásra ad okot, hogy J.Lo eddig nem viselte a gyűrűsujján az ékszert. Ám azt sem szabad elfelejteni, hogy az énekesnő azt mondta egyszer: ha felteszik neki A-NAGY-KÉRDÉST azonnal megosztja majd az örömhírt a rajongóival. Szóval vélhetően Jennifer Lopez egyelőre nem jár jegyben, de talán nem lenne ellenére ha mégis megkérnék a kezét.

Az énekesnő egyébként eddig háromszor volt házas, először 1997-től 1998-ig egy kubai pincér, Ojani Noa, felesége volt, majd 2001-ben hozzáment a táncosához, Chris Juddhoz, akitől két év múlva elvált, hogy aztán 2004-ben összeházasodjon Marc Anthonyval. Ez utóbbi volt egyébként Lopez leghosszabb házassága, 2014-ig tartott és a tíz év alatt a párnak ikrei is születtek.