Heidi Klum még tavaly ősszel szakított az akkor 30 éves szerelmével, ám nem maradt sokáig egyedül. Idén tavasszal egy még fiatalabb pasival jött össze, nem mással mint a Tokio Hotel 28 éves gitárosával, a kapcsolatukról pedig most az InStyle magazinnak beszélt.

A pasim jó pár évvel fiatalabb nálam ezt pedig nagyon sok ember megkérdőjelezi és kérdez róla. Ez egyébként az egyetlen dolog, amivel folyton az arcomba tolják a koromat. Máskor nem szoktam túl sokat foglalkozni azzal, mennyi idős vagyok. De úgysem szabad azon aggódni, hogy mások mit gondolnak rólunk, attól csak ráncosabb lesz az ember

- magyarázta a modell, majd hozzátette, azért van még egy idegesítő dolog, amivel az újságok emlékeztetni szokták arra, hogy 45 éves.

Du machst mich sooooo GLÜCKLICH 😍💋❤️

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Néha fogják egy tíz évvel ezelőtti fotómat, ami nem sokkal szülés után készült rólam, és egy mostani kép mellé teszik, hogy azt írják: mennyivel formásabb voltam akkor, vagy hogy nagyobbak voltak melleim. Persze, hogy nagyobbak voltak, hiszen szoptattam! De ezekkel igazából meg kell békélni

- mondja bölcsen Klum, akinek egyébként sincs is túl sok ideje arra, hogy az öregedésen mélázzon, hiszen nemcsak pasizik, de négy gyereket nevel, menedzseli a saját ruhamárkáját, modellkedik és még A kifutó című divattervezős tehetségkutatóban is szerepel mint műsorvezető és zsűritag.