Chris Pratt és Anna Faris tavaly nyáron szakítottak, a színésznőt pedig már télen egy másik pasival látták. Prattnak kicsit tovább tartott a becsajozás, de ő sem maradt sokáig egyedül, hiszen most már hivatalos, hogy Katherine Schwarzeneggerrel (igen, az éppen Magyarországon tartózkodó Arnold Schwarzenegger lányával) jár.

Ugyan a pár még semmilyen fórumon nem jelentette ezt be, de a TMZ fotósának sikerült képet készítenie arról, hogy csókolóznak. És mivel mindketten, de különösen a színész, elég tapasztaltak abban, hogy tudják, minden lépésüket fényképészek követik, így nem lehet véletlen, hogy megengedtek maguknak egy nyilvános csókot az utcán.

A kapcsolatuk pedig bár elég friss (július elején jelentek meg az első pletykák arról, hogy együtt vannak), mégis komolynak tűnik. A párt ugyanis a vasárnapi mise után látták együtt, amint Pratt fiával közösen fagyiznak. Ez pedig egy eléggé tipikus családi program, amin az ember olyannal szokott részt venni, akivel nem csak egy-egy éjszakákra járogatnak össze.