2018 februárjában jelentette be az álompár, hogy békében, barátságban, de elválnak. Justin Theroux három év járás után, 2015 augusztusában vette feleségül Jennifer Anistont. Milyen szépek is voltak együtt, ugye?

A válás híre után nem nyilatkoztak többet a témával kapcsolatban, így megindultak a vad találgatások, hogy mégis mi állhat a szakításuk hátterében.

Talk about her all you like, but with great friends, new projects, and still-perfect hair, September cover star Jennifer Aniston is doing just fine. And at 49, she knows who she is. That means no boundaries, no bullshit, and lots of laughing. “For the most part I can sit back and laugh at the ridiculous headlines because they have gotten more and more absurd,” she tells her close friend @MMcNearney, who interviewed her for her refreshingly candid cover story. “I guess they’re feeding into some sort of need the public has, but I focus on my work, my friends, my animals, and how we can make the world a better place. That other stuff is junk food that needs to go back in its drawer.” Read the full interview at the link in bio. | Photographed by @BenHassett; Styled by @JuliaVonBoehm

instylemagazine (@instylemagazine) által megosztott bejegyzés,

Jennifer Aniston az InStyle magazinnak adott interjút és mesélt egy kicsit részletesebben a februárban történt dolgokról. Elárulta, hogy mit gondol a például fent is említett, találgatásokba bocsátkozó őrült bulvársztorikról.

Naná, hogy voltak pillanatok, amikor nem voltam épp a legkiegyensúlyozottabb, de ezeket a momentumokat a négy fal között tudtam hagyni. Ezért a legtöbb ilyen röhejes szenzációhajhász címlapsztorikon is csak nevetni tudok, mivel annyira abszurd dolgokkal jöttek elő. Gondolom nekik is etetniük kellett az ilyen dolgokra kiéhezett embereket, de engem nem érdekelt, mert közben a munkámra, a barátaimra, az állataimra és a Föld jobbá tételére koncentráltam.

Az interjúban megkérdezték tőle, hogy mi volt a legnagyobb baromság, amit írtak ezzel kapcsolatban róla. Erre gyorsan felcsapta a Google-t és rákeresett a nevére.

Tessék itt van, azt írják, hogy bosszúból épp 100 ezer dollárért alakíttatom át magam. Őrület. Aztán az is totál tévedés, hogy "Jen nem tud megtartani egy pasit sem", illetve "Jennifer Aniston nem akar gyereket, mert annyira önző és elkötelezett a karrierjét illetően", valamint itt szerepel az is, hogy szomorú vagyok és összetörték a szívem. Egy, minden tiszteletem, de nem törték össze a szívem. Kettő, ezek csak vakmerő feltételezések. Senki sem tudja, hogy mik történnek a zárt ajtók mögött. Senki sem veszi figyelembe, hogy ezek a kitalált történetek miként érintenek engem és a partneremet. Senki sem tudja, hogy orvosilag és érzelmileg miken mentem keresztül. Van ez a nyomás a nőkön, hogy feltétlenül anyáknak kell lenniük, hisz ez a dolguk. De mi van akkor, ha én nem azért vagyok ezen a bolygón, hogy szaporodjak. Nem lehet, hogy valami más küldetésem legyen?

- zárta a témát a színésznő.

(Perez Hilton)