Még 2018 januárjában történt az az egész internetet megmozgató eset, hogy Logan Paul, a 15 millió követővel rendelkező YouTube-sztár megosztott egy videót. A videóban az látszik, hogy az Japánban, az Aokigahara nevű erdőben filmezi magát, majd a háttérben feltűnik egy holttest. Ez az egyik legkedveltebb hely az öngyilkosok körében. Paul ugyan kitakarta a fáról lógó testet, de önmagában ez is elég felkavaró lehet egy alapból szórakoztató csatornán, viszont nem ezen akadtak ki az emberek.

Logan Paul odament a holttesthez, majd azt kérdezte tőle, hogy

Haver, élsz még? Velünk vagy még, baszki?

A videót azóta törölték, illetve Logan Paul bocsánatot kért. Természetesen nem akart semmi rosszat, nem a nézettségért csinálta a botrányos videót. Úgy gondolta, hogy a videónak majd pozitív hatásai lesznek, nem hitte volna, hogy ekkora gyűlölethullám indul majd miatta, hisz pont az öngyilkosságra akarta felhívni a figyelmet. 

A fenti eset után ugyanúgy folytatta netes karrierjét. Vlogol és most éppen a küzdősportok világát igyekszik bevenni. Lesz is egy boxmérkőzése augusztus 25-én. Egy másik youtuberrel, KSI-vel fog kiállni. 

KSI a rapelgetés és vicceskedés mellett boxolgatni is szokott. Illetve Logan Paul se totál fogalmatlanként áll majd a ringbe, mivel elmondása szerint egész életében birkózott. Mind a ketten komolyan veszik a felkészülést és a meccset is. Egyesek szerint ennek az összecsapásnak több nézője lehet, mint a szénné hájpolt, szépen megmarketingelt Floyd Mayweather kontra Cono McGregor párharcnak.

A lényeg, hogy a még le sem ment meccs sikerén felbuzdulva Logan és öccse, Jake Paul (merthogy ő is bunyózik) máris új ellenfelet néztek ki maguknak. Logan ketrecharcban akar megközdeni CM Punkkal, Jake viszont úgy érzi, hogy kellő felkészülés után le tudná nyomni Conor McGregort is.

(TMZ)