Ha egy férfi egy elegáns eseményre, például egy vörösszőnyeges celebrendezvényre kiöltözik, akkor alapestben öltönyben illik mennie. Azonban a klasszikus elegancia szabályait egyre többször hagyják figyelmen kívül a férfiak, az szinte már fel sem tűnik, ha valakin az öltönyhöz nincs nyakkendő, a zoknitlanság pedig pont az utóbbi időben lett menő. Nos, van még egy hasonló trend, ön hányadik fotónál szúrja ki? Hat példát mutatunk az utóbbi egy hétből.

Charlie Hunnam & Rami Malek

A két színész egy Papillon című filmben szerepel most együtt, ennek a premierje volt egy héttel ezelőtt. Egyikük sem visel nyakkendőt, de amíg az edzésben tréfát nem ismerő Charlie Hunnam kigombolta a legfelső gombját, addig a Freddie Mercuryt alakító Rami Malek begombolta. De most nem az ing a lényeg, nézzük tovább!

Jason Bateman

Az amerikai színész-rendező most a netflixes Ozark sorozattal van elfoglalva, a fenti képen rajta van még mellette Julia Garner, egy másik színésznő ebből a sorozatból. De mi az, ami nincs a képen?

Lance Thomas

Ez a trend természetesen nemcsak a színészek körében hódít, de persze őket fotózzák a legtöbbet, szóval színészekről a legegyszerűbb példát mutatni. Mindenesetre kitúrtunk egy sportolót is egy sporteseményről: ő Lance Thomas kosárlabdázó, a New York Knicksben játszik. A kép jobb oldalán Anna Poulsen látható.

Darren Criss

De térjünk vissza a színészekhez. Darren Criss az American Crime Storyból szeret különlegesen öltözködni, ezért biztosak voltunk benne, hogy erre a trendre is találunk majd nála példát. Igazunk lett! Ez a kép egy hétfői eseményen készült, ugyanott, ahol az alábbi.

Finn Wittrock

Melyik az a férfi, akinek a legjobban áll az övtelen szett?

Nyilván ön is rég rájött, hogy mi az a forró kása, amit itt öt bekezdésen keresztül kerülgettünk: az öv. Egy klasszikus öltönynek alapesetben fontos kelléke az öv, aminek általában a cipővel kell passzolnia, de azért ha nem az angol királyi etikettről van szó, akkor már senki nem veszi annyira komolyan ezeket a szabályokat. Annyira nem, hogy mostanra már az is normális, hogy üresen tátonganak a bujtatók, és mindenki bízik abban, hogy annyira pontos a mérete a nadrágnak, hogy öv nélkül sem csúszik le a helyéről. Ezt tette Finn Wittrock is ezen a hétfői eseményen.

A nyakkendő, a begombolkozás, a zokni és az öv után mit lehet még elhagyni egy öltönyös szettből? Hát az inget természetesen, amint arra már szintén volt rengeteg példa a celebesemények történetében. Esetleg a cipőt is el lehetne? Vagy az alsónadrágot? Vagy magát a rendes nadrágot? A zakót? A férfit, aki viseli? Amíg még léteznek egyáltalán öltönyös férfiak, kérjük, szavazzon a kedvencére a fenti szavazógépben! Hogy a döntést egy kicsit megkönnyítsük, itt megnézheti mind a hatot egymás mellett még egyszer.