tothgabismink

Tóth Gabi a sminkelés ellen kampányol, sminkes fotóval

2018.08.28. 08:38

Tóth Gabi némileg paradox módon egy sminkes fotóval üzeni azt rajongóinak az Instagramon, hogy ne sminkeljék magukat annyira:

Sima hétköznapokra felejtsétek el az agyonmázolást! Szépek vagytok ti jóval kevesebb sminkkel is, én biztos vagyok benne!

Ehhez az üzenethez egy ellenpéldát posztolt azzal, hogy ő sem így jár-kel a hétköznapokban, hanem ez egy alkalmi smink, ami a képen látható. Csak buliba vagy fellépésekre megy el ennyire kifestve.

További hírek is vannak, ezek:

  • A celebeket azért szokták kritizálni, mert szokatlan neveket választanak a gyerekeiknek. Nem úgy Voksán Virág, akinek születendő kisfiát Bencének fogják hívni a Nők Lapja Café szerint. A Bence keresztnév a '70-es években még ritkának számított, de az ezredforduló óta születettek körében a leggyakoribb férfinév.
  • VV Soma megpróbálta elkapni a kőbányai szopófantomot, kapcsolódva ahhoz a videóhoz, amin egy arra járó férfi orális szexet hajt végre egy másik, a földön fekvő férfin. Maga VV Soma is kifeküdt az utcára félmeztelenül, hátha ő is szerencsével jár, de nem járt, bevitték a rendőrök, írja a Bors.
  • Curtisszel kapcsolatban jelenleg minden érdekes, ma reggel annyit tudunk mondani róla, hogy nemcsak a TV2-n fog szerepelni, hanem a ViaSat3 KérdezŐ című műsorában is feltűnik majd, szúrta ki a Blikk.
  • Ha önt még szórakoztatják Nagy Alekosz agymenései, van egy új a Facebookján. Ebben arról ír, hogy „dugni” csak a szeretőivel szokott, élete nagy szerelmével viszont nem létesít szexuális kapcsolatot.
  • Pintér Tibor és Fridi néven emlegetett szerelme kapcsolatának nehézségeiről a Blikkben olvashat. Vannak feszültségek közöttük, és a Lovasszínház sztárja szerint ezért részben ő is hibás, de Fridi is majdcsak megtalálja a helyét.
  • És ha meg szeretné nézni, mint mondott Rubint Réka a Mokkában arról, hogy milyen az élet így negyven évesen, hát ön tudja, kattintson ide!

És ugye mindeközben Arnold Schwarzenegger pónilovat simogatott Vajna Tímeáék nappalijában Budapesten. Valószínűleg elmondhatjuk, hogy nagyon vége a nyári uborkaszezonnak, az ember csak kapkodja a fejét.