Művészi vágóképek a felkelő napról, a lágyan duruzsuló locsolórendszerről, Fecsó horkolásától zsizsegő sátorról. Nehéz ébredés után Barátok Közt Ádám és párja lesütött egy 19 tojásos rántottát. Így kedveskedtek a többieknek, ha már tegnap olyan jófejek voltak. Illetve kedveskedtek volna, ha Gáspár Laci nem rabol rá szó nélkül a felére.

A másik vezérfonalon  a Sánta family a reggeli csipegetés közben kérdezi Vivit és Fecsót, hogy akkor most mi a helyzet Arianával, hogy mondjuk apának szólítja-e Fecsót. Innen indult ki, egy mini dráma, mert Fecsó azt találta mondani, hogy Vivi 4 éves kislánya neveletlen.

Mi az, hogy neveletlen? Normális vagy?

- jött élből a kérdés Vivitől. De Fecsó csak vágta maga alatt a fejszét, ahogy azt egy VV játékos már egyszer jól megmondta. A teátrális kivonulás után a sátorban beszélték meg a dolgot, aminek az lett a végkimenetele, hogy

Fecsó még mindig részeg, és össze-vissza beszél minden blődséget.

Ugye, nem kellett volna mégsem olyan túl közel kerülni a fröccsös fridzsiderhez.

Jött aztán a feladat, ami arról szólt, hogy mennyire ismerik egymást a párok. Plusz grátisz még a másik fejével is kellett gondolkodniuk. Rossz válaszok esetén meg jött némi krumpli, amit meg kellett pucolni az asszonyoknak. Nem volt egyszerű, pláne a Luxi Viviéknek.

Hogy lehetsz ekkora faszfej?

- kérdezte a maga kimért módján Vivi, amikor Fecsó rosszul tippelte, hogy mi volt benne a leggázabb az első randijukon. Vivi szerint a kocsija volt, amibe bele sem akart ülni, Fecsó meg valami teljesen mást tippelt, de amúgy egy festményes kérdésen bukták el a dolgot, mert míg Ferenc túl sok romantikát látott a kérdésbe, miszerint melyik festmény jellemzi a kapcsolatukat, és ő jelölte azt, amin valami csecsemő van, nekik meg most született a kis Fecsó Junior, a.k.a. Edward (Eduard?), bezzeg Vivi a pucér embereket ábrázoló festményről egyből bevillant, hogy 

Há' Hélóta, Fecsó egy szál falloszban rohangál egész nap.

Így lett megjelölve a "rossz", a két eltérő válasz.

Némi szolid szájtépés után azért Vivi megpucolta a krumplikat, meg Sánta Lászlóné Juliska is, aki nagyobb törést szenvedett a feladat során. Laci ugyanis egy szőke macát, Földes Esztert jelölte meg zsánereként, nem a fekete hajú vékony Nádai Anikót, aki kábé úgy néz ki, mint Juliska, csak pepitában. Ezen volt némi pityergés, így Sánta úr romantikusan kisütötte a meghámozott krumpli egy elhanyagolható részét.

Delhusáék se nyerték szét magukat, de krumplit és haragot azt bőven vihettek haza.  Már csak az Alindáék által belengetett csere maradt hátra. Barátok közték becuccolta a villába, ahol előre le lett szögezve, hogy a zárt ajtók mögötti legnagyobb akciózás az a masszív lóbőrhúzás lesz, nem valami hardcore pornó. 

Holnap innen folytatjuk, amikor egy párt ki is fognak szavazni.