Tavaly már megörültünk annak, hogy Keanu Reeves hosszú évek szomorkodása után újra elmosolyodott nyilvánosan, most pedig úgy tűnik, hogy nem átmeneti hangulatingadozásról volt szó. A színész mostanság olyan kicsattanó jókedvében van, hogy kitört belőle a régóta benne szunnyadó mókamester és elkezdte vadidegen emberek esküvői fotóit photobombolni (hasonlóan ahhoz, ahogy tette múltkor az amúgy is vicceskedéséről ismert Adam Sandler).

Reeves először New Yorkban állt be harmadiknak egy pár mellé:

Majd múlt vasárnap egy kaliforniai esküvőn volt jókor jó helyen ahhoz, hogy ez a fotó elkészülhessen:

De még nem érdemes a sok vidámság miatt könnyes búcsút venni az internet egyik legkiválóbb méméjtől, a Sad Keanutól (lent), hiszen nem kizárt, hogy ez a bockodás csak egy marketingfogás, amivel a Végállomás: esküvő című új filmjét promózza. Azok után, amit a filmbeli partnere, Winoa Ryder, megtesz a közös munkájuk népszerűsítéséért, nem lepne meg minket, ha ez állna Reeves trollkodása hátterében is.

A színésznő ugyanis pár napja azzal hívta fel a figyelmet arra, hogy hamarosan bemutatják a filmet, hogy azt nyilatkozta, 1992 óta házasok Reeves-szel. Ezt az elég váratlan kijelentést azzal indokolta, hogy a 26 évvel ezelőtt készült Drakula forgatása során az egyik jelentben összeházasodtak, amit egy igazi pap celebrált, tehát - éppen most, az esküvői témájú közös filmjük premierje előtt eszébe jutott -, hogy ők igazából férj és feleség. 

via GIPHY