Dopeman, embernevén Pityinger László tegnap egy közel félórás élő Facebook-videóban mórikálta magát női ruhában, virágfüzérrel a fején, demonstrálandó, hogy szerinte miként festett Steiner Kristóf pénteken, az esküvőjén. A videónak fantáziadús címet is adott: Steiner Kristóf új ruhája. A kisfilm egyébként főleg arról szól, hogy mi a véleménye az „őzike csontú kisfiúkról”, a homoszexuális párkapcsolatokról és azok nyilvános megjelenéséről. 

A jelenlévők hallhatóan kiválóan szórakoznak a rapper előadásán, és még azt is viccesnek találják, amikor azon mereng, hogy vajon ugyanilyen szerethető lenne-e a felesége szemében, ha ebben az outfitben házasodna össze mondjuk Ganxsta Zolee-val.

Aztán a véleménynyilvánítás szabadságával példálózik, és azzal, hogy két férfi együttlétéből nem születik gyerek, csak kulabá. Ahelyett, hogy ekkor végre lekeverné saját magát, elég indokolatlan pillanatokban megjegyzi, hogy félre ne értse őt senki, neki csak más a véleménye, sőt humoros, és aki nem érti, az biztos kommunista, és magára vessen. 

Hogy mennyire ízléstelen két személy boldogságán így élcelődni, azt döntse el mindenki maga. 

Ön szerint jópofa volt Dopeman videója?