63 kilo minnusz!!! Ott szőke most barna👌🏾

Emilio Jellinek (@emilioking13) által megosztott bejegyzés,

Üdvözöljük ezen a borús reggelen, amit talán a napilapok bulvárhírei feldobnak kicsit, lássuk is őket!

A Bors ír arról, hogy a Drága családom reality szereplője, Emilió, 63 kilót fogyott és emiatt rengeteg rajta a megereszkedett bőr, amit csak műtéti úton lehet eltávolítani. A zenész azonban retteg a műtéttől, aminek során - elmondása szerint - 15 kiló bőrtől szabadítanák meg. Emilió egyébként a fogyását is többek között egy operációnak köszönheti, 2008-ban, mikor a súlya elérte a 158 kilót, gyomorgyűrűt rakatott be.

De mi hír van még kedden hajnalok hajnalán?

  • Emilióval szemben, Bochkor Gábor például túl vagy egy műtéten, bár őt nem a súlya miatt operálták, hanem a szemével. A rádiós a Blikknek részletesen el is mesélte az élményt.
  • Ám egy kicsit távolodjunk el az egészségügytől! Keresztes Ildikó például egyenesen csúcsformában van, a Blikk szerint. A lap meg is kérdezte az énekesnő titkát, aki DRÁMAI VALLOMÁST TETT, vagyis elmondta, hogy lomtalanított az életében és megszakította a kapcsolatot olyan emberekkel, akik visszahúzták. 
  • Gesztesi Károly pedig beszállt az internetbe, azaz regisztrált a Facebookra, ennek pedig a Bors egy egész cikket szentelt. Szóval, ha kíváncsi arra, hogy csodálkozik rá a közösségi oldalakra valaki, aki eddig nem használta őket, ez az önnek való cikk!