Delhusa Gjonék távozása után történt egy-két dolog, de legyen elég annyi, hogy a legutóbbi őrült buli után ébredező, enyhén másnapos Fecsóval nyitott a hatodik epizód. 

Mindenki rendesen megpakolta a ba... mulatáskát, úgyhogy lehetett attól tartani, hogy a napi bónusz feladatnál ez okoz majd némi nehézséget. Az aktuális játék végül nem is csak a kiesésről szólt, hanem arról, hogy ki, mennyire utáltatja meg magát a másikkal.(Kérdésekre kellett válaszolni, ha a pár mind a két tagja ugyanazt válaszolja, akkor léphetnek előre.)

Pláne vicces volt, hogy előző nap sikerült igazán összemelegednie a társaságnak. Így nem esett jól, amikor kiderült, hogy az egész brigád szerint Kefir és Mariann a legrendetlenebb. Az is világossá vált, hogy egyesek szerint Fecsó rengeteg áldozatot hoz Viviért, így nem őszinte a kapcsolatuk. A luxusfeleség ezt kidumálta, majd egy-két alkalommal szénné oltotta férjét, amiért nem gondolkozott logikusan, például a legvonzóbb nő kérdéskörben. Jött végül a kegyelemdöfés, amit Dobó Ágék vittek be Alindáéknak. Csaba indokolta meg, hogy szerintük azért ők azok, akik a legjobban megjátsszák magukat, és azt a szót használta, hogy

őszintétlen.

Ezt Alinda ki is kérte magának, hiába mosdatta magát Csaba azzal, hogy ez számára nem egy negatív jelző ebben a játékban. A tévés újságíró szerint ilyen nincs, sőt, szerinte elég nagy baj, ha értelmező kéziszótárt kell egy ilyen villába hoznia.

Viviék és Ágiék kerültek a kiesés szélére. Fecsóékat nem viselte meg különösebben a dolog, mert úgy matekoztak ,hogy 4 szavazatuk biztos van. Ezzel szemben Ágiék már arról beszélgettek, hogy kinek a felelőssége lesz az, ha kiesnek. Megint előkerült a tropára vágott cipőért cserébe felajánlott, de el nem fogadott pénz, meg az elbukott feladatok is. De nem csak ez a két páros, hanem Kefir és Mariann is megzuhant egy picit. Rájöttek, hogy ez a játék nem nekik való, mert itt simán összevesztek az összevissza elszórt alsógatyákon, míg otthon max olaszosan vitatkoztak volna rajta. Ágiéknak be is lengették, hogy feladják a játékot. Volt is közös sírás, de amikor Balázs kérdezte, akkor közölték, inkább mégis játszanak, sőt, szavaznak, és nem is úgy, hogy Ágiékat tartják bent, hanem Fecsóékat. 

Végül 5-1 arányban döntöttek a lakók úgy, hogy jobb lesz az, ha Vivi és Fecsó marad. Ágiék csalódottan pakoltak és búcsúztak, míg Mariann lesírta a sminkjét bánatában.