Amíg Fecsó a gangbang-élményeiről, addig Vivien az abortuszáról mesélt a többieknek

vik
2018.09.06. 11:33 Módosítva: 2018.09.06. 11:35

Kevés abszurdabb élethelyzetet lehet elképzelni annál, mint amit a Nyerő páros második évadának legutóbbi részében Vasvári Vivien és férje, Szegedi Ferenc (alkalmazott nevén: Fecsó) szolgáltatott a nézőknek. 

Minden azzal kezdődött, hogy a fiúk és a lányok külön bulit szerveztek, ami külső szemlélőként akár Vivien lánybúcsúja és Fecsó legénybúcsúja is lehetett volna. A fiúk húspogácsákat sütöttek, a lányok arctisztító maszkban pizsipartiztak, és alighanem úgy képzelték, hogy pazarul fognak szórakozni. A terveket aztán némiképp átírta a váratlan fordulat, hogy Vivien egyik pillanatról a másikra kiöntötte a lelkét a lányoknak, ami végül kollektív sajnálkozásba és sírásba torkollott. Mindeközben Fecsó arról tartott kiselőadást a fiúknak, hogy milyen nehéz élete volt még Vivien előtt, amikor egy tonna nővel kellett szexelnie egyszerre. A helyzet abszurditását fokozta egyébként a kiváló vágási technika, amellyel olyan kontrasztot teremtettek a két szituáció között, hogy kettészakadt az agya mindenkinek, aki látta. 

Csak általános dolgokról beszélgettünk - mondja Fecsó, amikor Vivien arról érdeklődik, miket mesélt el a férje Ádámnak és Pálnak a bulin.
Csak általános dolgokról beszélgettünk - mondja Fecsó, amikor Vivien arról érdeklődik, miket mesélt el a férje Ádámnak és Pálnak a bulin.

Ahogy Fecsó utólag értékelte a történteket, remekül szórakozott, mert adódott egy rakás téma még a régmúltról, amelyekben otthonosan érezte magát. Hogy Viviennek se fájjon, utólag megpróbálta bekamuzni neki, hogy csak nagy általánosságban beszélt a múltról, és semmi olyat nem mondott, amit Vivien nem tud. (Azért nem lennénk Fecsó helyében, amikor Vivien visszanézi a műsort.) 

Most pedig megpróbáljuk visszaadni a látottakat néhány idézettel (felváltva Fecsótól és Vivientől), hogy ön is érezze, mit kellett átélniük a gyanútlan nézőknek. 

 F:

Gangbangtől a legrosszabb útját megjártam ennek az egész műfajnak. 

V:

Nekem volt egy abortuszom 18 éves koromban. De a fiú, akivel voltam, nem egy jó életet élt. Szerettem, de nem voltam belé szerelmes. Tudtam, hogy nem ő lesz nekem az igazi. 

F:

Hát brutál jó volt, képzeld el, ott egy csomó csaj... 

V:

Akkor vettem egy babaruhát, és hát... Az volt utána Arianának az első ruhája. 

F:

De férfival sose volt dolgom! De azon kívül semmit nem hagytam ki.

V:

Az orvosok mondták, hogy lehet, hogy nem lesz többé gyerek. 

F:

Volt az , amikor már örültem, hogy kettesben lehetek egy lánnyal. 

V:

Szeretnék még örökbe fogadni, és még egy harmadik gyereket, aki saját. 

F:

Tudod, ahol fűrészelnek, ott hullik a forgács. És akkor jelezte valamelyik csaj, hogy neki valami egészségügyi problémája van, és akkor hárman mentünk az orvoshoz. 

V:

Csak azt nem értem, hogy az egész életemben csak fájdalom és tragédia ért. Hogy miken mentem keresztül, hogy idáig eljussak... 

Nem biztos, hogy szeretnénk tudni, mi járt Pál és Ádám fejében Fecsó előadását hallgatva.
Nem biztos, hogy szeretnénk tudni, mi járt Pál és Ádám fejében Fecsó előadását hallgatva.

F:

A rekordom, amikor nyolc fix barátnőm volt. Volt egy céges autóm, vidéken volt nyolc csajom, és tiszteltem mindegyiket. Hetente jártam hozzájuk, volt táblázatom, beosztottam, kihez mikor mentem.

V:

Felállni abból, hogy van egy sérülés, amikor a csúcson vagy... Az életem volt a sport, és megtört minden. És utána terhes lettem. Túl voltam egy abortuszon, és el kellett döntenem, hogy annak a gyereknek adok-e életet vagy nem. 

F:

Azt akartam, hogy már ne tudjon újat mutatni az élet, ha megtalálom, akit szeretek. Én már láttam ilyen nőt, olyan nőt, nagyon jó gazdája voltam a kisfecsónak. Világot látott.

Ezzel a csodás végszóval búcsúzunk. 

Ha szeretné mindezt látva is végigszenvedni, erre a linkre kattintson