Kevés abszurdabb élethelyzetet lehet elképzelni annál, mint amit a Nyerő páros második évadának legutóbbi részében Vasvári Vivien és férje, Szegedi Ferenc (alkalmazott nevén: Fecsó) szolgáltatott a nézőknek. 

Minden azzal kezdődött, hogy a fiúk és a lányok külön bulit szerveztek, ami külső szemlélőként akár Vivien lánybúcsúja és Fecsó legénybúcsúja is lehetett volna. A fiúk húspogácsákat sütöttek, a lányok arctisztító maszkban pizsipartiztak, és alighanem úgy képzelték, hogy pazarul fognak szórakozni. A terveket aztán némiképp átírta a váratlan fordulat, hogy Vivien egyik pillanatról a másikra kiöntötte a lelkét a lányoknak, ami végül kollektív sajnálkozásba és sírásba torkollott. Mindeközben Fecsó arról tartott kiselőadást a fiúknak, hogy milyen nehéz élete volt még Vivien előtt, amikor egy tonna nővel kellett szexelnie egyszerre. A helyzet abszurditását fokozta egyébként a kiváló vágási technika, amellyel olyan kontrasztot teremtettek a két szituáció között, hogy kettészakadt az agya mindenkinek, aki látta. 

Ahogy Fecsó utólag értékelte a történteket, remekül szórakozott, mert adódott egy rakás téma még a régmúltról, amelyekben otthonosan érezte magát. Hogy Viviennek se fájjon, utólag megpróbálta bekamuzni neki, hogy csak nagy általánosságban beszélt a múltról, és semmi olyat nem mondott, amit Vivien nem tud. (Azért nem lennénk Fecsó helyében, amikor Vivien visszanézi a műsort.) 

Most pedig megpróbáljuk visszaadni a látottakat néhány idézettel (felváltva Fecsótól és Vivientől), hogy ön is érezze, mit kellett átélniük a gyanútlan nézőknek. 

 F:

Gangbangtől a legrosszabb útját megjártam ennek az egész műfajnak. 

V:

Nekem volt egy abortuszom 18 éves koromban. De a fiú, akivel voltam, nem egy jó életet élt. Szerettem, de nem voltam belé szerelmes. Tudtam, hogy nem ő lesz nekem az igazi. 

F:

Hát brutál jó volt, képzeld el, ott egy csomó csaj... 

V:

Akkor vettem egy babaruhát, és hát... Az volt utána Arianának az első ruhája. 

F:

De férfival sose volt dolgom! De azon kívül semmit nem hagytam ki.

V:

Az orvosok mondták, hogy lehet, hogy nem lesz többé gyerek. 

F:

Volt az , amikor már örültem, hogy kettesben lehetek egy lánnyal. 

V:

Szeretnék még örökbe fogadni, és még egy harmadik gyereket, aki saját. 

F:

Tudod, ahol fűrészelnek, ott hullik a forgács. És akkor jelezte valamelyik csaj, hogy neki valami egészségügyi problémája van, és akkor hárman mentünk az orvoshoz. 

V:

Csak azt nem értem, hogy az egész életemben csak fájdalom és tragédia ért. Hogy miken mentem keresztül, hogy idáig eljussak... 

F:

A rekordom, amikor nyolc fix barátnőm volt. Volt egy céges autóm, vidéken volt nyolc csajom, és tiszteltem mindegyiket. Hetente jártam hozzájuk, volt táblázatom, beosztottam, kihez mikor mentem.

V:

Felállni abból, hogy van egy sérülés, amikor a csúcson vagy... Az életem volt a sport, és megtört minden. És utána terhes lettem. Túl voltam egy abortuszon, és el kellett döntenem, hogy annak a gyereknek adok-e életet vagy nem. 

F:

Azt akartam, hogy már ne tudjon újat mutatni az élet, ha megtalálom, akit szeretek. Én már láttam ilyen nőt, olyan nőt, nagyon jó gazdája voltam a kisfecsónak. Világot látott.

Ezzel a csodás végszóval búcsúzunk. 

Ha szeretné mindezt látva is végigszenvedni, erre a linkre kattintson