Steiner Kristóf és férje úgy érzik, már csak egy gyerek hiányzik az életükből

2018.09.07. 09:29

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Steiner Kristóf ismét megházasodott. Izraeli szerelmét, Nimrod Dagant vette el, amit élete legcsodálatosabb napjának értékelt. Közös boldogságukat, mondja, csak azzal lehetne fokozni, ha lassan gyereket is vállalnának. Úgy érzik, készek rá, de nem siettetnek semmit. 

Utóbbi már a Best magazinnak adott interjúból derült ki, amelyben Steiner Kristóf elárult pár részletet az eljegyzésük körülményeiről, és a házasságkötésről is. Azt mondta, Nimrod egy átbulizott éjszaka után kérte meg a kezét egy magyarországi bisztró előtt, a holokauszt elől Izraelbe szökött magyar nagypapája rubingyűrűjével. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Just one #kiss on my lips / Was all it took to change my fortune / Just one #word from your #mouth / Was all I needed to be #certain.” @madonna ⭐️ Our #FirstKiss as #JustMarried #LoveBirds - I have to admit, unlike at a traditional #wedding where the #couple kisses once as the cherry on the top @nimrodagan & I could not stop #kissing throughout the whole #WeddingCeremony. 😉 We waited enough to find each other - we refuse to wait any longer, we kiss whenever, wherever! 😂 Just another way we made #OurWedding #SoSpecial for us - we broke all the rules we didn’t make: we had no one to marry us of as #NoReligion, #NoGovernment, #AintNoOtherMan is needed for us to become #HubbyAndHubby. It’s our very own decision, our very own way, just as it will always be on our paths, now a united #HighwayToHeaven - #OurMarriage, #OurLife! 😘 Photo by #AlexGad #WeddingPhotography 👏🏻 #GayWeddingKiss#WeddingKiss #GayWedding #NimiAndKristof #SteinerKristof

Kristóf Joseph Steiner (@whitecityboy) által megosztott bejegyzés,

Az esküvőt Tel Avivban, a Cuckoo's Nest elnevezésű étteremben tartották, ahol négyfogásos vegán menüt szolgáltak fel a meghívott 108 vendégnek. Nimrod bátyja akusztikus gitáron Madonnát játszott, a páros meg egy-egy karkötővel pecsételte meg az esküjüket. Utóbbi körül ugyan volt némi fennforgás, de mivel Steiner Kristóf nem az a szívbajos fajta magától megoldódott minden. 

Az esküvő végén a tengerparton kötöttünk ki, ahol egymást ölelve aludtunk el a fövenyen, majd napfelkeltekor ébredtünk fel. Csak miután hazaértünk a partról, fedeztem fel, hogy valahol elvesztettem az esküvői karkötőnket. Nem akartam nagy ügyet csinálni belőle, nem ragaszkodom a tárgyakhoz, így elengedtem, de amikor aznap délután visszamentünk a beachre a barátokkal, észrevettem, hogy a virágkoszorúm még mindig ott hever. Éppencsak beletúrtam a homokba a lábfejemmel, megcsillant valami a bucka alatt: a karkötő ott várt rám. Az ékszer így még különlegesebbé vált

- nyilatkozta Steiner a lapnak. A nászutukat, ahogy a legtöbb híresség mostanában, Míkonosz szigetén töltötték