Üdvözöljük ezen az egyelőre szürke reggelen, amit megpróbálunk izgalmasabbá tenni azzal, hogy összefoglaljuk, milyen bulvárhírekkel jelentkeznek ma a lapok, lássuk is!

A Blikk információja, hogy ismét kórházban kezelik Benke Laci bácsit. A szakácsnak nem olyan rég prosztataműtét miatt kellett befeküdnie egy klinikára, most pedig kiderült, hogy a gyógyszereit nem sikerült jól beállítani. Emiatt kell több napot a kórházban töltenie. A kellemetlenség ellenére reméli, hogy hamarosan hazaengedik, hiszen 100 ezer tojás várja, hogy megsüsse.

Ugyan nem szeretek kórházban lenni, nyilván megviseli az embert az ilyesmi, de most erre van szükség, el kell fogadnom. Viszont most olyan erőre kapok, hogy akár 100 ezer tojásból is megsüthetek majd egy finom rántottát. Megkapom az új, szükséges szereket, és egy erősebb Laci bácsi lép ki a kórház kapuján

- nyilatkozta a lapnak.

Miközben pedig mi is jobbulást kívánunk neki, haladjunk tovább az egyéb hírekre!

  • Szintén a Blikk írja, hogy Nagy bajban van Lagzi Lajcsi: meghalt a szerelő, aki mellette vallott volna. Ezzel C. Gáborra utalnak, aki fontos tanú lett volna Galambos Lajos áramlopási ügyében.
  • De, hogy egy kicsit könnyedebb témákról is szó legyen: 13 kilót fogyott Hernádi Judit lánya és ez meg is látszik rajta. Erről itt láthat képet.
  • És a végére álljon itt még egy külsőségekkel foglalkozó hír. A Bors szúrta ki, hogy Bochkor Gábor nemcsak azért tűnik kisimultnak, mert sokat pihent, hanem azért is, mert befestette a haját. Természetesen erről is van fotó, ha látni szeretné, katt ide!