Üdvözöljük péntek délelőtti lapszemlénkben, amelyet ha délután olvas, akkor sem maradt még le semmiről. Lássuk hát!

A Bors számolt be róla, hogy Pásztor Annát (nem először) támadás érte, de megúszta. Ehhez mondjuk nem sok köze volt a testőrének, aki az elvártnál lényegesen később érkezett, de az énekesnő bátorsága elég volt ahhoz, hogy túlélje a történteket. Egy férfi támadt rá ugyanis a nyílt utcán, az Allee bevásárlóközpont előtt: kést rántott, fenyegetőzött, és meg akarta szúrni az énekesnőt. 

Azt láttam, hogy jött egy szemüveges fickó, egy elég nagy késsel a kezében. Azt mondta, hogy ő valami faragó és náluk az a szokás, hogy az autogramot belevésik egy fába, és már nyúlt is Anna felé, aki elképesztő lélekjelenléttel kicsavarta a kezéből a kést, ami a bokrok közé esett. Az énekesnő kiabálni kezdett, hogy hogy gondolja, hogy késsel jön ide, és mit képzel magáról, közben pedig lehajolt a késért és a táskájába tette. Ezekben a pillanatokban ért oda a testőre, azt hiszem Gino a neve. Anna közben elindult a villamos felé, ahol már várták

- nyilatkozta a lapnak egy szemtanú, Pásztor Anna ugyanakkor nem akart az esetről mondani semmit. 

Nézzük meg röviden, mit írnak még az internetek és a lapok!

  • Tóth Gabi pasiját, Krausz Gábort az énekesnő anyukája szúrta ki a lányának, mondván, a séf 36 évesen elég érett már, és alighanem tudja, mivel jár ismertnek lenni. A nő szerint lánya azért talált nehezen párt mindig is, mert híres, Krausz pedig ezt tudja kezelni, legalábbis az elmúlt fél évben sikerült neki. (Best magazin)
  • Kasza Tibor lányát Kasza Lora Bellának fogják hívni. (Instagram)
  • Ördög Nóra és Nánási Pál belefáradt a vlogolásba, ezért kénytelenek felvenni valakit, aki vágni fogja az anyagaikat. Ha akar, ön is jelentezhet, bár már így is elég sokan megtették. (Blikk)