Az egyre csak egymás klónjaivá alakuló Sarka Kata és Rogán Cecília nemcsak a barátságukba fektetnek végtelen mennyiségű energiát, hanem a klasszikus mai üzletasszonyok kimerítő életével is szünet nélkül meg kell küzdeniük: éjt nappallá téve dolgoznak, megjelennek, pózolnak, inspirálnak, öltözködnek, alakot formálnak, és még ki tudja, mi mindent tesznek a tökéletes élet reményében. És hát valamit nagyon jól csinálhatnak, mert ahogy a mellékelt ábra mutatja, az életük, annak fárasztó mivolta ellenére, valóban tökéletes. Ha Rogán Cecília szavaival szeretnénk definiálni kettejüket, azt mondanánk: 

ALAPVETŐEN FELESÉGek, CSALÁDANYák ÉS EMELLETT NYILVÁNVALÓAN DOLGOZÓ NŐk.

Viszont, akármilyen hihetetlen, ennek a zsúfolt életvitelnek még az ő esetükben is megmutatkoznak a hátrányai, hiszen olykor alapvető szükségleteik kielégítésére sincs idejük. Erre remek példa a csütörtök esti közös edzésük, amely során (SarkaBessenyei Kata Instaposztja alapján legalábbis) majdnem 6 kilométert futottak le 36 perc alatt, ami ennyire viselte meg őket:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Laza kis esti körünk 😍💖 #running #endoftheday #friends #together

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Ehhez a fatasztikus teljesítményhez gratulált az üzletasszony egyik követője, majd feltette a mélyen, legbelül mindenkit foglalkoztató kérdést: 

De miért talpig sminkben? 

A válasz pedig egyszerű, pompás, és minden várakozást felülmúl:

Mert munkából jöttünk, és inkább futottunk egy jót, minthogy sminklemosással töltsük az időt.

Nem is szeretnénk ehhez már hozzáfűzni semmit. 

Ön mit gondol?