A celebek saját Insgaram oldalainál sokszor százszor szórakoztatóbbak és/vagy informatívabbak azok a közösségi oldalak, amiket a rajongóik üzemeltetnek. Palvin Barbarának rengeteg ilyen profilja van, ezeken általában a fotóit posztolják újra olyan szövegekkel, hogy mennyire imádják a magyar modellt, de most rátaláltunk egy még figyelemreméltóbb rajongói Instára.  A palvinxsprouse nevű profil konkrétan arra specializálódott, hogy Palvin és a pasija kapcsolatának minden apró nyilvános részletére felhívja a figyelmet. Például arra is, hogy pontosan melyik nap volt az, mikor Palvin és Sprouse viszonya szintet lépett, azaz mikor történt meg, hogy a magyar modell VISSZAKÖVETTE a srácot Instán.

Az úr 2018 évének, 62. napján történt ez a fontos esemény, ami pedig ez után jött, már történelem, ahogy mondani szokás.

Egyébként abszolút ajánljuk további görgetésre ezt azt oldalt, ami egyszerre nyomasztó, de mégis az alaposságával lenyűgöző. A fenti poszton kívül ugyanis tele van olyanokkal, hogy ki, mikor, mit kommentelt és lájkolt, és, hogy a szerelmesek milyen helyeken tartózkodtak egyszerre, egy légtérben még mielőtt nyilvánvalóvá vált volna, hogy járnak. Szóval, csupa csupa izgalom!