Az egykori Megasztáros, Hien, három évvel ezelőtt költözött Amerikába, hogy a Berklee-n tanuljon zeneszerzést, majd hagdizájnt. A lány most fejezte be a diplomamunkáját és jelenleg Spanyolországban ünnepli ezt, útja pedig nem Bostonba vezet majd vissza, hanem hazajön Magyarországra pihenni és dolgozni. A Blikk ugyanis úgy tudja, hogy Hien a TV2 Sztárban sztár című műsorában tér majd vissza az anyacsatornájához.

Talán tényleg feltűnök majd itt-ott, de erről még nem beszélhetek. (...) Jó lesz egy kicsit újra itthon lenni, hiszen bármennyire fejlett a technika ahhoz, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot, személyesen mégis más a szeretteimmel és a barátaimmal beszélgetni, mint videócseten

- mondta a lapnak az énekesnő, akinek vélhetően most különösen fontos, hogy közel lehessen a családjához. Szökésben lévő apját ugyanis áprilisban bűnszervezetben elkövetett embercsempészet miatt első fokon öt év börtönbüntetésre ítélte a bíróság, az édesanyja egy év, féltestvére pedig két év hat hónap letöltendő börtönt kapott.