Hol volt még Kim Kardashian akkor, amikor Jennifer Lopez már kész kultuszt épített ki a feneke köré? Az énekesnő pedig évről évre jobban néz ki, és ezt ő is jól tudja magáról, hiszen 49 évesen még mindig bátran mutogatja az idomait. 

Legutóbb az énekesnő egy Las Vegas-i koncertje előtt napfürdőzött egy barackszínű fürdőruhában, majd ezt megosztotta a közel 80 milliós követőtáborával Instagramon.

Csak hogy fokozza a hatást, az énekesnő néhány barack emotikont is mellékelt  a szöveghez. A képhez egyébként számos kétértelmű barackos szóviccet fűzött, ezzel utalva a kép középpontjába helyezett, kerek fenekére.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Everything’s just peachy * #tangerinedream #peachesNCream #topnaughty #suitsandfruits #throwingshades #doublebuns Knot your average peach * To peach their own * Practice what you peach * *

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

maga Kim Kardashian is lerótta a tiszteletét a kép alatt, egy WOW-val és három barackkal.

Nemrég egyébként a színész-énekesnő barátja, Alex Rodriguez osztott meg J.Lo-ról egy rövidke videót, amint kedvese épp bemelegít az egyik fellépése előtt. Az énekesnő egy fehér pólóban, melltartó nélkül táncikált egyet a 43 éves, volt baseball-játékosnak. Íme, itt a videó: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

She does this before every show. Seriously. #pregameroutine #AllIHave

Alex Rodriguez (@arod) által megosztott bejegyzés,