Szabó-Kulcsár Medox 3960 grammal és 57 centisen jött a világra császárral, írja a Story magazin. A pontos napról viszont már nem számol be, de az kiderül a cikkből, hogy a baba 5-6 nappal később született a vártnál (bár ez első gyereknél általában teljesen várható), arctartásos volt, és hogy Edina három napot töltött a kórházban a szülés után.

Ami azonban nem mindennapos, hogy nemcsak Kulcsár Edina párja, Szabó András Csuti volt jelen a szülésnél, hanem a szépségkirálynő édesanyja is, aki a Storyban megjelent fotókat készítette. Edina azt mondja, nem suttog, ha a babája alszik, és nem esik kétségbe, ha sír.

A Bors úgy spekulál, hogy Edina azért posztolt az utóbbi időben régi képeket az Instagramra, mert nem a szelfizéssel volt elfoglava. Szerintünk ehhez az is hozzájárulhatott, hogy megdumálták a Storyval: bármi is történik, először ők értesítik a hírről a világot. De mindezek fényében már azt is értjük, miért volt olyan türelmetlen a kommentelőkkel a napokban. Csuti viszont büszkén mutogatja a babájuk lábát az instán, amihez a következőt fűzte hozzá: 

* Szabó-Kulcsár Medox * Korábban azt hittem, hogy tudom mi az igazi öröm és boldogság, de belátom tévedtem. Leírhatatlan érzés a kisfiamat a kezemben tartani!*Húzta halasztotta, nem akart jönni, így végül nem minden úgy történt, ahogy azt mi előre elterveztük, de a legfontosabb, hogy anyukája és ő is tökéletesen rendben vannak! Ezúton is nagyon szépen köszönjük, hogy velünk együtt, ilyen sokan vártátok a mis kis csodás kisfiunk születését! **