Nemsokára a végéhez közeledik a divathétszezon utolsó előtti állomása, a milánói divathét, de már most annyi mindenünk van, amit meg szeretnénk mutatni önnek, hogy nem bírjuk kivárni a végét, a párizsi divathetet. Jöjjön most azonnal egy heti trend az eddigi hat legszexibb bemutatóból: van köztük arcbamászósan szexi, van köztük elegánsan szexi és van köztük meghökkentően szexi is. Önnek melyik tetszik a legjobban? Legalul megmondhatja a véleményét!

Black Tape Project

Kezdjük a fekete szalagról elnevezett projekttel, akik már Miami fürdőruhás divatrendezvényén is felhívták magukra a figyelmet, és most a New York-i divathéten is ott voltak. Amit ők gyártanak, az a ruha kategóriába csak igen nagy jóindulattal fér bele: elsősorban ragasztószalagból készítenek mintákat fantasztikusan jó alakú modellek pucér testére. A végeredmény persze csodásan néz ki, de azt továbbra se értjük, hogy modelleken kívül kik és hova viselhetnek egy ilyet. És egyáltalán: hogyan lehet a Black Tape Project kreációit árulni és megvenni? Hmm.

Nicopanda

A Nicopanda annak a bizonyos Nicola Formichettinek a márkája, aki olasz-japán származású, és aki Lady Gaga stylistjaként vált híressé most már lassan 10 évvel ezelőtt. Bár nem kedveljük különösebben az angol urban szót, a magyar megfelelőjét, az urbánust meg végképp nem, itt most sajnos muszáj leírnunk, mert ez nagyon az. További fontos szó ebben a kollekcióban az anarchia (bár szerintünk a káosz találóbb lett volna), színes, csapongó, értelmetlen, provokatív, feltűnési viszketegségben szenvedőknek és/azaz kezdő popsztároknak ideálisak ezek az összeállítások.

Pam Hogg

Pam Hogg az a tervező, aki a hat közül a legközelebb áll ahhoz a feltehetőleg sokkolónak szánt stílushoz, amin annyira szeretünk meghökkenni, felháborodni és/vagy nevetni. A karikatúrába hajlóan kreatív öltözködés a szexi megjelenést általában kizárja, mert az ember rendszerint csak azt tekinti szexinek, amit legalább egy minimális szinten komolyan tud venni, de Pam Hogg lenyűgözően ügyesen egyensúlyoz ezen a határvonalon. Bizarr ötletei vannak, de ezek mégse feltétlenül riasztóak-lohasztóak-megmosolyogtatóak. Kíváncsiak vagyunk, önnek bejön-e ez a divatbemutató.

Julien Macdonald

Sokkal visszafogottabb a Nicola Formichettihez és Pam Hogghoz hasonlóan szintén Londonban dolgozó Julien Macdonald. Nem rugaszkodik el olyan messzire a hagyományoktól, nem próbál sokkolni, és valószínűleg ez nagyban közrejátszik abban, hogy az átlagízlésű közönség az ő modelljeit jóval vonzóbbnak találja majd. Ezeket a ruhákat valószínűleg a vörösszőnyeges eseményekre gondolva tervezték A-listás celebeknek – mi a helyükben legalábbis biztosan innen választanánk, ha valami puccos hollywoodi gálára indulnánk.

Etro

És most lépjünk tovább Milánóba, ahol a cikk megjelenésekor még zajlanak a divathét utolsó bemutatói. Az Etro önmagához hűen megint egy színes-egzotikus kollekciót pakolt össze, és azon kevesek közé tartoznak, akiknél tényleg látszik is a ruhákon, hogy ezeket nyárra szánják. (Merthogy ez a 2019-es tavasz-nyári szezon divathete.) Nagyon erős a '90-es évek hatása itt is, szóval a hasvillantó modellek nézegetése közben lehet jókat nosztalgiázni.

Philipp Plein

Önnek melyik márka tetszett a legjobban?

És hatodiknak Philipp Pleint mutatjuk, aki általában provokatív, szexi műsorokat rendez, és nagyon sok bőrt és fekete színt alkalmaz. Ez ebben a kollekcióban sincs másként, szóval úgy is fogalmazhatunk, hogy ez a műsor is nagyon on brand volt Philipp Plein számára.

Ezek után bizonyára ön sem fog meglepődni azon, hogy nem a fenti modell volt az egyetlen, aki megmutatta a fenekét ezen a bemutatón, de a villantásokon kívül voltak combcsizmák, egy csomó bőr meg lakk is, plusz az idei Drag Race-győztes Acquaria kedvence: a melltartó/felső helyett viselt öv.

Nos, ne nézegesse a fényképeket hiába: ha lett kedvence, szavazzon, árulja el nekünk és a világnak, hogy ki lett az!