Majka a Budapest Park színpadán: szereti, de nem várja vissza Curtist

2018.09.24. 07:50

Szombat este koncertet adott Majka a Budapest Parkban. A jegyeken még Majka & Curtis állt, de nyilván egy rajongó sem volt, aki számított arra, hogy a kábítószerproblémái miatt nagy sajtónyilvánosságot kapott vitával kirúgott rapper még szerepelni fog ezen a fellépésen. Nem is volt ott, sőt, Majka többek között ezt mondta róla a közönségnek:

Mi mindannyian úgy szeretjük őt, ahogy szerettük ezelőtt. Viszont az biztos, hogy az elkövetkezendő években ez a zenekar ebben a felállásban fog fellépni.

A koncert előtt egyébként Majkának körömágygyulladása lett, hatalmas fájdalmai voltak a koncert közben, amit egy kiérkező orvos tett rendbe a fellépés vége után. Curtis is megjelent nyilvánosan a hétvégén a Sláger TV partiján, itt azt jelentette be, hogy Emilióval készít új albumot. Minderről bővebben a Blikknél olvashat.

További híreink is vannak kávé mellé, ezek.

  • A Barátok köztből is ismert Németh Kristóf eljegyezte barátnőjét, Zitát, írja a Blikk.
  • Az ATV honlapján is szerepel egy sztori, amit Geszti Péter a #Bochkor című műsorban mesélt. Azt mondja, egyszer egy ismert zenekar engedélyt kért Geszti Péter és Dés László egyik dalának felhasználására, amire ők nemet mondta, de az együttes később mégis felhasználta a dalt. Gesztiék büntetőpert fontolgattak, de végül mégsem csináltak semmit, mert nem akarták börtönbe küldeni az ismert zenészeket.
  • Szabó Zsófinak most volt a harmincadik születésnapja, a Blikknek mesélt a meglepetésbulijáról.
  • A Blikk pedig azt is kiszúrta Szulák Andrea Instagramján, hogy az 54 éves, három évvel ezelőtt elvált énekesnő a jelek szerint újra szerelmes, de legalábbis romantikázik valakivel.

Szuper hetet kívánunk önnek.