Solti Ádámot és barátnőjét, Kis Bernadettet legutóbb a Nyerő páros című műsorban láthatta a közönség, azóta azonban jórészt az Instájukról lehet tájokozódni az életükről.

Ami persze olykor megtévesztő is lehet, pláne, ha valaki nem tűzdeli tele a posztjait tizenháromezer-hatszáztizennyolc hashtaggel és magyarázó körmondattal. Ezért nem is világos, hogy a színész által feltöltött képek, amelyeken esküvői szettben és esküvői arccal pózolnak, valósak-e vagy csak egy fotózás kedvéért öltöztek-e be házasulandó párnak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤ #love

Solti Ádám (@soltiadam) által megosztott bejegyzés,

Solti Ádám már a kapcsolatuk hajnalán megkérte Bernadett kezét, összesen négy éve vannak együtt, és a Nyerő páros forgatása alatt úgy nyilatkoztak, még jobban összekovácsolta őket ez a játék. Ennek fényében senki nem is lepődne meg, ha valóban összeházasodtak volna. Lassan úgyis kiderül. 

Ön örülne, ha összeházasodtak volna?

Tekintsük meg gyorsan, mit írnak még a lapok! 

  • Vajna Tímea Chanel nevű cicájára holnap veseműtét vár, ezért az üzletasszony arra kéri a rajongóit, hogy szorítsanak nekik. Mi nagyon szorítunk! (Instagram) 
  • Kucsera Gábor felesége, Tápai Szabina a számmisztika segítségével próbál nevet választani születendő lányuknak. Azt mondja, örül, hogy a fiuknak húga születik, akinek a neve nagyon különleges lesz, és ezoterikusan is illeni fog a vezetéknevéhez. Reméljük, nem a Hét lesz az. (Bors
  • Nemcsak Majka és Curtis, hanem Gönczi Gábor és volt felesége, Tatár Csilla is találkozott egymással a TV2 sajtótájékoztatóján. Szemtanúk szerint távol tartották magukat egymástól, nem beszéltek egy szót sem, de nincs köztük harag sem. Akkor jó. (Blikk)
  • A Bors totál kiakadt azon, hogy Weisz Fanni férje, Hajmásy Péter viccelődni szokott a feleségével, és néha azt mondja rá, hogy „zabál, mégse hízik”, máskor meg a porszívót húzza ki, és nevet, hogy Fanni nem hallja. Rákérdeztek nála, hogy ez belefér-e a kapcsolatukba, Hajmásy pedig a lapra bízta a döntést. 

Ön szerint belefér?