A Melrose Place és a Született feleségek egykori színésznőjét, Marcia Crosst hét hónappal ezelőtt végbélrákkal diagnosztizálták. Azóta rendszeres és erős kezeléseknek vetik alá, amelyek negatív hatásai ellenére annyira jól van, hogy gyakorlatilag gyógyultnak nyilvánította magát, számol be róla a People. Persze ez szokatlan, mivel általában az orvosok is minimum öt év tünetmentes időszak után mernek hasonlót kijelenteni, ennek ellenére, ahogy a színésznő, úgy a családja, barátai és a rajongói is bizakodóak. 

Annyira hálás és boldog vagyok, hogy élhetek, de attól azért kicsit el vagyok kenődve, hogy kihullott hajam, és csak kb. 2,5 centi, ami őrülten rövid.  

Cross szeptember 15-én posztolta az Instájára a fenti képet és megjegyzést a kemoterápia hátrányairól, ami miatt a rajongók iszonyúan elkezdtek aggódni érte. Másnap ezért egy új bejegyzésben tisztázta a kérdést, és elmondta, hogy már egy ideje gyógyultnak minősül, és jelenleg minden a legnagyobb rendben van vele. 

Nehéz utazás volt, de EGÉSZSÉGES vagyok, boldog és hálásabb, mint valaha

- írta, majd kifejtette, mennyire váratlanul érte az a rengeteg szeretet és törődés, amit az utóbbi időben az emberektől kapott, és hogy milyen felszabadító érzés volt számára, hogy nyíltan beszélni tudott a betegségéről. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Love love love Healthy Marcia! Xoxoxo❤️❤️❤️

reallymarcia (@reallymarcia) által megosztott bejegyzés,

Marcia Cross családjában nem ő az első, akinek meg kellett küzdenie a betegséggel, 2009-ben a férjét, Tom Mahoney-t diagnosztizálták bőrrákkal. Tépelődtek, de végül arra jutottak, hogy az akkor még csak 2 éves ikerlányaiknak, Savannah-nak és Edennek nem beszélnek róla. Alighanem jól döntöttek, a színész mára teljesen egészséges.