tk3s mega282226 009

Keira Knightley keményen beszólt Katalin hercegnének

2018.10.06. 17:14

A színésznő egy esszében valott arról, hogy milyen volt, amikor 22 évesen a filmvilág adta hírnév nyomása miatt PTSD-vel, azaz poszttraumásstressz szindrómával diagnosztizálták.  Most nyilatkozott erről először. Írásában kitért arra is, hogy a nőknek mennyi mindennel meg kell küzdeniük a velük szemben felállított irreleváns elvárások miatt. Ezen a ponton szólt be Kate Middletonnak.

Mi rosszatt tett Katalin hercegné, a nő, akit szinte az egész világ szeret, tisztel és becsül? Knightley azt nehezményezi, hogy amikor Middleton életet adott második gyerkemének, akkor 7 órával a szülés után már magas sarkú cipőben, teljesen kivirulva, a fáradtság legapróbb jelét sem mutatva állt ki a fotósok elé. Szerinte azt az arcát mutatta, amit a világ látni szeretett volna.

Csak rejtsük el a fájdalmainkat, hogy folyik a mellünkből a tej, hogy tombolnak a hormonjaink, és legyünk gyönyörűek. Még hét órával az után is, hogy élet és halál között küzdöttél, hogy szinte ketté szakadt a tested és életet adtál egy véres, sírva üvöltő gyereknek. Ne mutass ki ezekből semmit. Ne is mondj semmit, csak állj ki a kislányoddal a karodban egy csomó férfi fotós elé.

Ezt követően hasonló őszinteséggel leírta, hogy ő miként élte meg kislánya születését.

Én emlékszem a szarra, a hányásra, a vérre, a varratokra. Tudom, milyen küzdelem volt ez, amit túléltem, túléltünk. És még én vagyok a gyengébb nem?

(pagesix)