Sokakat felháborított Kulcsár Edina fotója

2018.10.10. 10:18

Egy hajnövesztő szérum kampányában kopasz parókát húzott fejére. A kommentelők szerint itt nem gondoltak azokra, akik kemoterápia miatt vesztették el hajukat, így ez a fotó nagyon tapintatlan és sértő.

Hadd mutassam meg nektek a Revalid® új termékének a hivatalos kampány képét. Bizony... ez én vagyok.🙋🏻‍♀️😁 Korábban írtam már nektek, hogy én lettem nemzetközi viszonylatban a cég arca, ami óriási szó és egyben megtiszteltetés is számomra.😍 Elsőre biztosan furcsa, de ez egy hajnövekedést serkentő szérumhoz készült.😊 Nekem régóta megvan ez a kép, így én már összebarátkoztam vele, szóval ne ijedjetek meg, ha pár nap múlva 1-1 magazinban is összefuttok velem úgy, hogy nincs hajam.😅 ( Semmi bajom, csak egy kopasz paróka van rajtam, ami elég élethűre sikeredett.😊) Mit szóltok? 🙈 @revalid.hu #hirdetes #ujdonsag #revalid #kopaszedina

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Volt, aki azt írta:

Szerintem is gáz ezt olyannak reklámozni, akinek gyönyörű a haja.

Egy másik vélemény szerint:

"Először egy daganatos beteg jut eszembe akinek kemoterápia miatt kihullott a haja. Vmint a szlogen is borzasztó. “Szépség/Beautiful hajjal vagy haj nélkül”. Nem tudom mit érezhet ebben az esetben egy tenyleg rákos beteg, akinek kihullott az összes haja! En egészségügyben dolgozom es hha te is jártál volna onkológian betegek között, biztos vagyok benne h nem adtad volna az arcod ehhez a reklámhoz!"

Egy kommentelő a következőt írta:

"Ez a reklám borzasztó! Van aki azért kopasz mert lenyírta magának van aki azért mert beteg és szenved.ettöl a szerumtól nem.fog megnőni a haja. "

Végül:

"Csendes követő vagyok ! De ez sokkolt engem is :("

De még hosszan lehetne idézni a poszt alatti megjegyzésekből.