Ahogy arról korábban beszámoltunk: Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 11 éve tartó kapcsolata véget ért. De lehet, hogy ez csak ideiglenes, írják közös közleményükben, melyből kiderült, hogy a műsorvezetőnő már el is költözött párjától.

A Bors most megtudta, hogy a "sztárpár egyik tagja sem búslakodik magányosan." A lap a részleteket is ismerni véli:  

Bochkor Gábor egy nála fiatalabb szépséggel múlatja az időt az elmúlt hónapokban, akivel igen bensőséges a kapcsolatuk, a csinos tévésről pedig kiderült, hogy egy sármos kollégája oldalán vigasztalódik.

Várkonyi Andrea a szétköltözés után a TV2-nél jelezte, hogy felmond. Döntését azzal indokolta, hogy mivel megszűnik a Micsoda nők! című műsora, a Fem3 Cafe reggeli műsorát pedig nem szeretné vezetni, így inkább távozik. A Bors szerint Várkonyi már Januárban is el akart menni a csatornától. Akkor az ATV-vel tárgyalt.

A Bors még arról is értesült, hogy a menedzselésével foglalkozó céggel, a TMC-vel is szakított. Ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta a lapnak, hogy üzleti ügyekben nem tud nyilatkozni, de jelenleg élő szerződése van a TV2-vel és a TMC-vel is. Ami pedig Bochkort illeti:

A magánéletemet érintő kérdésekről annyit, hogy nagyon szeretem Gábort, mint gyermekem apját, de sajnos úgy alakult, hogy már nem vagyunk egy pár.

(Bors)