A külföldi sajtó azt állítja, hogy Channing Tatum már hónapok óta randizgat az 30 éves énekesnő Jessie J-jel, ami azt jelentené, hogy nem sokat kínlódott a Jenna Dewannal lezárt házassága után. 

A US Weekly szerint az új kapcsolat elég komoly, amit állítólag az is bizonyít, hogy a 38 éves színész elkísérte J-t a legutóbbi turnéjéra. Többen látták is őket együtt az énekesnő Seattle-i és Salt Lake City-i koncertjein, de egy Twitter-felhasználó azt állítja, hogy tanúja volt annak, ahogy ezek ketten romantikusan minigolfoztak egyet. Ami ugye már TÉNYLEG jelent valamit. 

Channing Tatum kilenc év házasság után vált el feleségétől, Jenna Dewantól, akivel 2006-ban, a Step up forgatásán találkoztak és szeretett egymásba, három évvel később pedig összeházasodtak. Kapcsolatuk baráti maradt a szakítás után is, a kislányukat is nagy egyetértésben, de most már külön helyszíneken nevelik. Arról nem tudni, hogy az ex-feleség mit szól volt férje új barátnőjéhez, már ha tényleg a barátnője, és nem csak egy jó, ellenekező nemű ismerős.