Gregor Bernadett negyedik, váratlan válásának részleteiről ír a hot! magazin, ezt idézi a Blikk és most mi is. A cikkben arról van szó, hogy a színésznő négy évvel ezelőtt ment hozzá a színész Szarvas Attilához, és hogy bezzeg akkor mennyire boldognak tűntek, erre néhány év múlva azzal kell szembesülnie a gyanútlan Facebook-közösségnek, hogy a férj egy rövid posztban bejelenti, közte és 46 éves felesége között mindennek vége. Jóban maradtak, minden tök oké, de már nem szeretnének együtt élni.

A lap szerint Gregort kifejezetten meglepte a férfi lépése, mivel állítólag nem beszélték meg, hogy így fogják közölni a világgal a hírt. A magazin ugyanakkor azt is leírja, hogy a kollégák és barátok számítottak erre a fordulatra, tehát ahogy általában lenni szokott, esetükben sem a semmiből jött a válás ötlete. 

Nekem nőként nehezebb volt megélnem, hogy negatívan véleményezték a párkapcsolati kudarcaimat, és őszintén irigylem azt, akinek fiatal korában sikerül megtalálnia élete párját. Persze, van olyan, hogy az egyiknek sikerül, a másiknak nem, csak egy nőnek nehezebb. Ha a négy házasságomból mondjuk kettő csak élettársi kapcsolat lett volna, más megítélés alá esnék

 - nyilatkozta a színésznő. Valamiért egyébként Szarvas Attila volt felesége is véleményezte a férfi és Gregor Bernadett jelenlegi élethelyzetét, ő azt mondta, nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben, amelyekről csak a környezetük tud, és ezért nem a színésznőnek kell egyedül elvinnie a balhét. 

Bors ha lehet, még kíváncsibb a szétválás miértjeire, ezért a TV2 új, Sztárok és párok című műsorát elemezte, hogy válaszokat találjon. A lap munkatársai végül arra jöttek rá, hogy a helyszínen idilli egyetértésben játszó páros szakításának oka az lehetett, hogy Gregor Bernadett két és fél évvel idősebb Szarvasnál. Ez érdekes felvetés annak tükrében, hogy erről alighanem már a házasságuk, sőt, megismerkedésük hajnalán is tudhattak a felek, de talán fölösleges ezen lamentálni hosszasan. 

Attilával két és fél év van köztünk, én vagyok az idősebb. Ez pedig borzasztó. Nekem ez szörnyű volt, még sírtam is miatta. Teljesen kiborultam, hogy öreg vagyok

- mondta el ezzel kapcsolatos érzéseit a színésznő a műsorban.