A külföldi sajtó forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy hónapok óta halálán van Bradley Cooper és felesége, Irina Shayk kapcsolata. Kijelentésüket arra alapozzák, hogy az utóbbi időben nagyon nyomorultul festenek egymás mellett, boldogtalannak és elégedetlennek tűnnek. Egyes közeli ismerősök a fentieket meg is erősítették. Mi is gyakran mutatunk képeket a családról, de mi azt hittük, csak ilyen az arcuk. Ugyanakkor eddig sosem kellett szembesülnünk ezzel: 

Page Six azt írja, elsősorban a páros között feszülő különbségek vezettek oda, ahol jelenleg tartanak, és a kislányuk, Lea De Seine sem segített megoldást találni a problémákra. A 43 éves színész ugyanis egészen más életet él, mint amilyenre 11 évvel fiatalabb felesége vágyik: leszokott az alkoholról, és a spiritualitás felé fordult, míg Shayk sokkal többször mozdulna ki szórakozni. 

Legutóbb New Yorkban tűntek fel egy étteremben, ahol állítólag nagyon fagyos volt a hangulat közöttük. Feszültek voltak, nyűgösek, és egy árva szót sem szóltak egymáshoz. A modell máshova nézelődött, inkább, mint hogy a férjére kelljen figyelnie, Cooper pedig totál magába volt fordulva. 

Persze, ahogy mindig, most is akad szemtanú, aki cáfolja az egészet: azt mondja, ő egy másik étteremben látta őket a minap, és szerinte kifejezetten boldognak tűntek. Egy közeli ismerős pedig úgy véli, csupán az a baj, hogy a színész kicsit feszült, amiért új filmje miatt (Csillag születik) állandóan újságírók zaklatják. 

Bradley Cooper és Irina Shayk orosz topmodell 2015 áprilisában jöttek össze, elég gyorsan azután, hogy a színész Suki Waterhouse-szal, Shayk pedig Cristiano Ronaldóval szakított.