Ismerkedjen meg egy feltörekvő magyar modellel a Highlight Modelügynökség sajtóközleményén keresztül! Íme a legfontosabb hír:

Molnár Lilla egyedüli magyar modellként vett részt a Burberry divatbemutatóján olyan hírességek és szupermodellek mellett, mint Kendall Jenner, Irina Shayk, Lily Donaldson, Natalia Vodianova.

Alább megnézhet néhány képet erről a bizonyos bemutatóról, mind Molnár Lilláról, mind fent említett külföldi kolléganőiről. Sőt, a burberrys képek előtt néhány korábbi fotót is mutatunk a magyar modellről.

Néhány további adat Molnár Lilláról:

Lillát pár éve a Highlight Models fedezte fel, a tavaly érettségizett gyöngyösi lány pedig azóta Párizsban, Londonban, Japánban és Ausztráliában is modellkedett. Idén ősszel a londoni divathetén egyedüli magyar modellként szerepelt a Burberry bemutatóján, ráadásul exkluzív szerződéssel. Ez azt jelenti, hogy a modell a divathéten csak az adott márkának a bemutatóján vehet részt, természetesen kiemelt díjazásért. Lilla ezenkívül a Burberry több fotózásán és az ausztrál Vogue-ban is szerepelt.

Ha ön szeretné Molnár Lillát mondjuk az Instagramon bekövetni, ide klikkeljen:

És természetesen a Highlight Models fiókjában is találhatók még képek Molnár Lilláról.