Kasza Tibor terhes felesége, Darai Andrea (Manker) kedden kivételesen a férje nélkül tette ki a lábát az utcára, majd vásárlás közben el is kezdte követni őt egy férfi. Állítólag ijesztően közel ment hozzá, és ízléstelen dolgokat suttogott a fülébe, írja a Blikk a TWN-re hivatkozva. 

A dolgozók kiszúrták, hogy mi történik éppen, ezért megnyomták a pánikgombot, aminek annyi foganatja lett, hogy a biztonsági őrök elkísérték őt a kijáratig, tovább azonban már nem mentek, állítólag nem is mehettek volna. A nő ugyan eljutott az autójáig, de bepánikolt, és felhívta a férjét, hogy ő mondja meg, mit csináljon. Kasza Tibor azt tanácsolta neki, hogy szálljon be az autóba, és zárja magára az ajtót. Mindeközben a férfi kajánul mosolygott a nőre. 

Őszintén mondom, megértem, hogy egy biztonsági őrt kötnek a szabályok, de azt gondolom, itt jönne az a minimális emberség, amit ez esetben hiába vártunk. Látják, hogy ott egy kismama egy zaklatóval a nyakában, és így is a pénztárosok vették észre, hogy baj van. Nem, nem várnám el senkitől, hogy egy ilyen helyzetben menjen ki a parkolóba karatézni, annyit azonban igen, hogy legalább néhány lépést tegyen, legalább addig ne hagyjon magára egy megtámadott nőt, egy kismamát, amíg nem győződik meg róla, hogy békében odaért az autójához, haza tud menni. Ennyi emberséget szeretnék csak kérni

- mondta el a lapnak a zenész, aki feljelentést tett az ügyben. A rendőrök a biztonságikamera-felvételek alapján állítólag beazonosították a támadót. Darai Andrea sokkot kapott ugyan, de állítólag már jobban van.