Mihalik Enikő feltett magáról egy újabb, helyenként kellemesen kínos videót a Youtube-ra, amiben elmeséli többek között, hogy 5 tetoválásából 4 fehér, az ötödik pedig intimtetoválás, azaz csak akkor látszik, ha leveszi a bugyiját. Mihalik Enikőről kiderül továbbá, hogy nincs jogsija, hanem mindenhová tömegközlekedik, hogy a kedvenc étele a lencsefőzelék az iskolai menzáról, és hogy a 25. születésnapjára rendezett házibulin ott volt Jay-Z. A rappert a magyar modell hívta el a saját lakásához tartozó tetőteraszon rendezett grillezésre, és Jay-Z meg is jelent. Tekintettel arra, hogy Mihalik most 31 éves, ez 6 évvel ezelőtt történt.

Mihalik Enikő teljes videóját a poszt alján találja...

...De előbb nézzünk még pár rövidhírt.

  • Megszületett Rácz Gergő énekes és felesége első gyermeke, egy kislány, írja a Best Magazin.
  • Szintén a Best írja, hogy elvált Palya Bea énekesnő a férjétől.
  • Bizonyos Nyári Krisztián tavaly szerepelt az X-faktorban, de feladta a versenyt. Most a Blikknek nyilatkozott arról, hogy azóta depressziós lett és emiatt pszichiátrián is kezelték, de újra fog indulni a tehetségkutatóban.
  • Muri Enikő és Patonai Róbert szakítottak, legalábbis erre utal a Facebook-profiljuk a Ripost szerint.
  • Keresztes Ildikó elmondta a Blikknek, hogy gyakran csikorgatja a fogát, ezért kapott egy úgynevezett harapásemelő sínt.
  • Nébald Olivér az Éjjel-nappal Budapestből lehet ismerős, a sorozatban a Roland nevű karakter az övé. Nébald a Konyhafőnök VIP-ban is szerepelt, és ezt követően elment egy étterembe dolgozni a konyhára és szakácsvizsgát is tett, tette közzé a Blikk.