2018 lehet, hogy mint a Nagy Szakítások Éve fog bekerülni a magyar zenetörténetbe, ugyanis mire szinte kihevertük Majka és Curtis elválását, múlt héten jött az újabb hír: kilépett néhány tag a Wellhello zenekarból. Ha pedig ez nem lett volna elég, a távozó tagok egy nyílt levélben (vagyis Facebook posztban) írták meg, hogy olyan nagy volt már a feszültség köztük és Fluor között, főleg a zenekar szaxofonosával, hogy az énekes SMS-ben megfenyegette a zenészt. Ez volt az utolsó csepp a pohárban náluk. A nyilvánosság napok óta kétségek között őrlődik, mi lehetett vajon abban az SMS-ben, a Blikknek pedig végre sikerült megszólaltatnia Fluort az ügyben.

Bartók Máté szaxofonos zenésztársamnak olyasmit nem írtam az sms-emben, hogy bántani akarom

- mondta a lapnak az énekes, aki szerint inkább csak felfokozott hangulatú kiakadás volt, amit írt.

Eközben pedig újabb nyílt levél is megjelent a neten, ezúttal azoktól  a Wellhello tagoktól, akik maradtak. Ők a Facebook posztjukban kiállnak Fluor és Diaz mellett. Itt olvashatja a bejegyzésük szövegét:

Nyílt levél a Wellhello ügyben.


Az elmúlt időszakban megjelent cikkek nyomán a jelen levelet aláíró, Fluor Tomival és Diaz Lacival továbbra is együtt dolgozó Wellhello csapat (Tóth Balázs - szaxofon, Ferich Balázs – manager, Tóth Gergely – manager, Vincze Ferenc - technikai vezető, Busai Zsombor – fény/show, Juhász Kristóf vizuál/fény, Antal Márk – fénytechnikus, Megyeri Márton – irodai vezető, Herendi Ráhel – sajtófőnök, Lendvai Lilla – stylist, Szatai Gyula – technikus, Dobos György – biztonsági szakember, Simó Szabolcs – biztonsági szakember) véleménye az alábbi, amit szeretnénk, ha elolvasnátok.


Tomival és Lacival évek óta kitűnő baráti és szakmai kapcsolatot ápolunk. Meglepődve olvastuk a tegnapi híreket. Ekkor döntöttünk közösen, hogy szeretnénk hallatni a hangunkat. Elmondhatjuk, hogy Fluor és Diaz nagyon korrektek voltak velünk mindig, anyagilag, szakmailag és barátilag.

Kívánjuk, hogy a távozó zenészek megtalálják a nekik megfelelő zenekart. Köszönjük nekik az eddigieket! Már a jövőbe tekintünk, villámgyorsan összeállt a lelkes új zenekar. Mi pedig igyekszünk minden szakmai tudásunkkal Lacit és Tomit tovább segíteni, és az eddigi színvonalon folytatni a Wellhello sikertörténetét. Találkozunk a koncerteken!