Az angliai Blackpool város rendőrsége egy ismeretlen, mégis ismerősnek tűnő fickó képét osztotta meg a Facebook-oldalán kedden, amiért az egy rekesz sörrel, fizetés nélkül távozott egy étteremből szeptember 20-án.

Arra kérték a lakosságot, hogy akinek ismerős a képen látható úriember, vagy tisztában van a tartózkodási helyével, azonnal értesítse a hatóságokat. Tehát pont ugyanazt tették, amit egy körözött személy esetében szoktak.  Arra azonban nem számítottak (vagy ha mégis, akkor igazán jófejek), hogy szinte mindenki azonnal tudni véli majd, ki lehet a keresett tolvaj. A fotón szereplő illető ugyanis 

MEGSZÓLALÁSIG HASONLÍT DAVID SCHWIMMERRE, A JÓBARÁTOK EGYKORI ROSS GELLERJÉRE.

A legtöbben úgy vélték, kétség sem férhet hozzá, hogy maga a színész lopkodta szét az angliai üzletet, mások azonban csak jól szórakoztak a véletlen ikertornyokon. Ők tették jól egyébként, Schwimmerről ugyanis hamar kiderítették a rendőrök, hogy az adott pillanatban épp Amerikában tartózkodott, tehát kizárásos alapon nem lehet ő a keresett személy.

De hogy még stabilabbá tegye az alibijét, a színész stílusosan az alábbi videót posztolta a Twitterére: 

Biztos urak, esküszöm, hogy nem én voltam. Amint látják, épp New York-ban tartózkodtam. Mindenesetre sok sikert kívánok a nyomozáshoz a kemény munkát végző blackpooli rendőrségnek.