Így néz ki a világ egyik legvékonyabb derekú nője terhesen

2018.10.28. 11:55

Sophia Wollersheim, azaz Sophia Vegas 31 éves modell és valóságshow-sztár előszeretettel posztol extrém testalkatáról az Instagramon. A nő azt a célt tűzte maga elé, hogy a világ legvékonyabb dereka címet tudhassa magáénak.

Sophia az egyik legutóbbi Instagramposztjában mutatta meg, hogy fest öt hónapos terhesen. A kommentelők pedig nem tudják elhinni, hogy ennyire vékony állapotosan, valaki még azt is felvetette, hogy:

A baba talán a mellében van?

A kép Sophia fürdőszobájában készült, csak egy fekete melltartót és egy pink alsóneműt visel miközben homokóraalakját és nemlétező hasát mutogatja.  

A híresztelések szerint Sophia nem a géneknek köszönheti a formáját, hanem az orvosoknak, akik állítólag négy bordájától szabadították meg a nőt az extrém alak elérése érdekében. A műtétet egyébként külföldön hajtották végre, mert Németországban túl veszélyesnek tartották a beavatkozást. Sophia egyébként fűzőket is bevet is karcsúság érdekében. Az előtte-utána fotóját elnézve pedig nagyon úgy tűnik, hogy a melleit is megcsináltatta.

Egyébként Sophia nem másnak, mint Bert Wollersheimnek, a düsseldorfi  piroslámpás királynak az exfelesége. A nő egyébként DJ-ként is tevékenykedik, és Snoop Doggal is zenéltek már együtt.

(Daily Star)