A Walden Grove Középiskola csapatának varázslatos performanszát a Harry Potter világa ihlette, a nagysikerű produkciót negyven diák adta elő az iskola évnyitóján. Nem is akárhogyan! A felvételt szeptember végén töltötték fel YouTube-ra, az előadás pedig két hét után, jelenleg közel ötmillió megtekintésnél jár. Aki valamilyen csoda folytán nem látta, vagy nem olvasta még a Harry Pottert, az ne nézze meg ezt a videót, és ezt a cikket se olvassa végig, mert az írásban töménytelen mennyiségű spoiler található – mi szóltunk!  

A tánc koreográfiáját egy-egy Harry Potter jelenet ihlette meg. A hat perces előadás Harry Potter történetét egészen az elejétől meséli el. A tornaterem padlóján megelevenedett, az az időszak, amikor Harry még a lépcső alatti gardróbban élt, illetve bevágták Hagrid hangját is a filmből, aki elmeséli neki, hogy ő valójában varázsló. Majd a Ronnak és Hermionénak beöltözött szereplők is megérkeznek, azután pedig befut a papírból készült Roxfort Express is. Az előadók varázspálcával, seprűvel, talárral, sőt még Teszlek Süveg is készültek.

Mindezekhez a rádióból jól ismert számokat is alámixeltek, például Flo Rida "My House" című számával ünneplik meg, hogy Harry-t a Griffendélbe osztotta be a Teszlek Süveg. 

Csakhamar pedig egy gyors bűbájtan órán találjuk magunkat, Harry Potter első repülés-órája is visszaköszön, ami után Malfoy és Harry varázslópárbajt vívnak, majd pedig Harry patrónust választ.

via GIPHY

A patrónus-bűbáj, az Expecto Patronum technó zeneként köszön vissza. De a legdurvább rész egyértelműen az, amikor előbukkan Voldemort, hogy lenyomjon néhány hip-hop mozdulatot Nicki Minaj zenéjére.

via GIPHY

Az előadás végén pedig hatalmas tapsvihar ünnepli, hogy a roxforti csatában Harry legyőzi Voldemortot.

Íme a videó, ami elvarázsolta a közönséget:

(Daily Mail)