Ha igen, akkor most megnézheti őket! Mint anno mondjuk Tiv Tivy is volt, most is van köztük valaki, akit már láthattak a nézők, viszonylag ismertnek mondható. Ő a magyar Ken baba, aki mostantól VV Gregként is bevonul(hat) a köztudatba. De van itt VV Cintike, aki 27 éves pultosként és pörgős csajként reméli, hogy a Való Világ meghozza neki a kellő hírnevet. Azt állítja magáról, hogy mellette nem lehet unatkozni, illetve

benne van a bolondozásban.

(A képre kattintva megnézheti, hogy kikről is van szó.)

VV Csoki büszke a méreteire, nem mellesleg egy olyan olasz csődör, aki annyira italiano, mint egy instant, zacskós bolognai tészta. De legalább félig afrikai, illetve Olaszországban született.

VV Krisztián lesz az ezerarcó villalakó, aki meg is nyeri a játékot. Ezt mind ő mondta magáról.

VV Zsuzs szerint az emberek nem tudnak szó nélkül elmenni mellette, jelentsen ez bármit is.

VV Adri az, aki most, hogy szakított a pasijával, úgy érzi, hogy végre igazán él. Amúgy 26 éves, értékesítő, aki férfikommunikációval foglalkozik, azaz pasiknak ad "praktikus" randitanácsokat, tehát valami PUA-előadó lehet.

VV Reni a sztriptíztáncos, aki a Való Világban akarja megmutatni az igazi énjét.

Ígéretes felhozatalnak tűnik, csak aztán nehogy úgy járjanak egyesek, mint VV Józsi, aki az összezuhant izomzatára és a (szerinte) szar sérójára hivatkozva elég rövid idő alatt feladta a játékot.