A Victoria's Secret hétfő reggel jelentette be, hogy Elsa Hosk lesz az a szerencsés, aki viselheti a márka fantáziamelltartóját az idei Victoria's Secret Fashion Show-n, New Yorkban. Ez tök nagy dolog, a fantáziamelltartó ugyanis a neve ellenére nem csak a fejekben létezik, hanem egy baromi borsos árú, fantasztikus drágakövekből megalkotott darab, amely minden évben megpróbálja túlszárnyalni önmagát. Szóval egy modell számára nem kis dolog, ha a testére húzhatja, és pontosan így gondolja Elsa Hosk is. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💎💎💎💎💎💎

elsa hosk (@hoskelsa) által megosztott bejegyzés,

Pompás, egyszerű, modern és ragyogó. Pontosan ugyanígy nézne ki, ha én terveztem volna

- nyilatkozta magabiztosan a People-nek, majd hozzátette: 

felvettem, és úgy éreztem, mintha valaki rávarázsolta volna a testemre. 

A fehérnemű egy Atelier Swarovski darab, amelyben több mint 930 munkaóra van, majdnem 2100 darab, száz százalékig Swarovski-alkotta gyémánt és ellenőrzött forrásból származó topáz. Értéke egy millió dollár (kb. 283 millió forint), ami baromi sok, mégis pontosan fele annak, amennyibe a tavalyi került (azt Lais Ribeiro mutatotta be akkor, és hiába volt sokkal drágább, kevésbé tűnt kifinomultnak, mint az idei.) 

A drágakövek miatt persze annyira nem lehet praktikus viselet a mindennapokban, pláne otthonra a pörköltszaftos mackó alá, azonban a fantáziamelltartók történetében először egy olcsóbb, 250 dolláros verzióját a halandó emberek is megvásárolhatják november 29-én a VS üzleteiben és online is.