A sokak számára Metal Ladyként ismert fitnesz-szakértő, modell, énekesnő és színésznő még a Facebookra írta ki a következőt.

Kérem, ne tegyenek tönkre, ne vegyék el az otthonomat!

Az üzenet apropója, hogy a devizahitel károsultjaként rá is kilakoltatás vár. 10 éve vett fel svájci frank alapú hitelt a saját egészség- és szépségszalonjára. A hitel törlesztője triplájára, több százezer forintos nagyságúra emelkedett, amit már nem tudott fizetni. A bankkal se sikerült megállapodnia. Adósságkezelő céggel is pereskedett, de nem tudtak mit tenni azzal, hogy a bank több tízmillió forintot követel rajta.

A rendőrök már egyszer kimentek Bíró Icához. Akkor tájékoztatták, hogy kijött egy végzés, ami szerint ellicitálták a lakást, és aláírattak vele egy papírt, hogy elhagyja az ingatlant. Ha ezt nem tette volna meg, akkor leszerelték volna a zárat.

Ebbe bele lehet dögleni. Ezt, amíg élek, ki nem tudom fizetni! Ez embertelen, több embert a halálba sodor, barátnőim lettek öngyilkosok, ez tarthatatlan állapot. Az idegösszeomlás állapotában vagyok. Sok rossz tünetem van, amire vigyázni kell, kezelést is kapok, úgyhogy felügyelet alatt vagyok. Egyszerre mindenemre rátette a kezét ez a végrehajtósdi. Szinte ellehetetlenített teljesen, és azt se tudtam, merre fussak. Próbál az ember védekezni, az utolsó csepp erőmmel is védem azt, amit egy élet munkájával a szüleim és én a munkámmal összehoztam.

- mondta Bíró Ica.

(Blikk, Story Extra)