Eddig nem tudtuk, de most a saját kezével írta le Palvin Barbara, hogy nem is olyan régen még elégedetlen volt a testével, és egyáltalán nem érezte jól magát a bőrében. Mindez mára elmúlni látszik, a vallomás pedig a Victoria's Secret Fashion Show kapcsán fakadt ki belőle nagy boldogságában, hogy hat év után végre ismét kifutóra állhatott a híres bugyibemutatón.

Instagramján pontosan ezért hálálkodik a szervezőknek: azt írja, fantasztikus érzés számára, hogy újra lehetőséget kapott részt venni a show-n. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Unforgettable experience walking the @victoriassecret runway this year! Thank you from the bottom of my heart for this wonderful opportunity, I'm so grateful to have been given this moment after six years since I first walked. Ed Razek, you genuinely are 'The Greatest Showman' along with your incredible team, and I can't tell you how important it was to me to have been given another chance to shine. For years, I didn't believe I would walk another VS runway but once I finally accepted myself and my body, I felt comfortable in my own skin; the magic happened and everything fell right into place. I feel stronger than ever and I'm only going to keep pushing and continue to show the world who I am, and no one can take that away from me. Lucky to have had infinite amounts of love and support from my family, friends, amazing boyfriend and my IMG family - I appreciate you and truly couldn't have done it without you. ♥️

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

[...] el sem tudom mondani, mennyire boldog vagyok, hogy új esélyt kaptam a ragyogásra. Éveken át nem is hittem benne, hogy valaha ismét a VS kifutóján sétálhatok, de most, hogy végre elfogadtam magam, meg a testemet, és jobban érzem magam a bőrömben, a varázslat megtörtént, és minden a helyére került

- írta, majd hozzátette, hogy erősebbnek érzi magát, mint valaha, és mindent megtesz azért, hogy ez így is maradjon. 

[...] továbbra is megmutatom a világnak, hogy ki vagyok, és ezt senki sem veheti el tőlem. 

Végül kifejezte háláját a VS producere, Edward Razek, a családja, a barátai és a szerelme felé, akik mindenben támogatták őt.