Az Éjjel-Nappal Budapestkedésből spirituális vezetővé lett Koholák Alexandrának a férjén kívül más is drukkolt a Csak show és más semmi című műsor felvételén. Ez valamiért nagyon gyanús lett a Borsnak, ezért felkeresték őt, hogy megtudják, milyen viszonyban áll a kérdéses személlyel. És milyen jól tették, így kiderült ugyanis, hogy Alexandra szeretett férjén kívül egy, a közvélemény számára

ismeretlen nővel is megosztja az életét.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy mindhárman együtt élnek, boldogok, szeretik egymást, melleket csökkentenek, és így avatnak be, valamint segítenek beteg, szerencsétlen, spiritualitásra szomjazó emberek garmadáján. Köztük politikusoknak és híres embereknek is, akiknek kilétéről nem beszélhet a művésznő.

Az élettárséról viszont igen: 

Ő több mint a barátnőm, sőt úgy fogalmaznék, a családunk tagja, aki velünk is él. Egy spirituális központot vezetünk, és ő az egyik, sőt a legjobb önkéntesünk. Ő áll hozzánk a legközelebb. Mi így hárman, együtt élünk

- nyilatkozta a lapnak, akik azt is tudni vélik, hogy a nő nemrégiben Alexandrához hasonlósan szintén felvette a férj, Farkas Balázs vezetéknevét. Ezt az információt egyébként azóta nekünk is megerősítették. 

Otthon senkit sem fogadunk, ott csak mi hárman vagyunk. De egyébként, ahol az ügyfél vagy beavatásra készülő szeretné, ott találkozunk vele. Ez lehet a központunkban vagy bárhol máshol is, de még telefonos segítségnyújtás is történik, ha nagyon elfoglalt az illető.

 - mondta el fanasztikus PR-es módjára, majd nagyjából hatszáztizennyolcadszorra kifejtette azt is, hogy nem akar gyereket, mert a sok segítés mellett nem fér bele az idejébe. Az élet, vallja, mindig is Balázs feleségének szerepére készítette fel őt. 

Fenti képünk csupán illusztráció, a szőke nő alighanem modell, a fotó kb. 4 évvel ezelőtt készült.