Nemcsak az utóbbi időben, hanem talán még életünkben nem láttuk olyan felszabadultnak Várkonyi Andreát, mint azóta, hogy szakított Bochkor Gáborral

Amióta elköltözött tőle, láthatóan kinyílt számára a világ, és egy boldog, kiegyensúlyozott ember benyomását kelti. Sőt, pár napja ünnepelte 44. születésnapját, amelyet elmondása szerint élete legjobbjaként tart számon. Nem véletlen, ugyanis Radics Gigi és családja egy limuzinnal mentek el érte, és vitték el bulizni, amit ő diszkréten ekképp fogadott: 

Szerintem az egyik legjobb szülinapom volt ez a mostani, igazán kitettek magukért a barátaim. Szombaton a barátnőimmel vacsoráztam, másnap pedig teljesen váratlanul megjelent az utcánkban egy hatalmas, fényektől villódzó, zenétől dübörgő limuzin, benne Gigiék családjával és a barátaimmal. Gyorsan lecseréltem az otthoni szerelésem, majd bejöttünk a városba, aztán nálunk folytatódott az ünneplés

- nyilatkozta a Borsnak

Radics Gigiékkel egyébként egy ideje rendkívül közeli viszonyt ápol a műsorvezetőnő: benne vannak egymás mindennapjaiban, és még az új lakását is együtt rendezték be. 

Bochkor Gáborról meg annyit, hogy a múltjukra való tekintettel nincsenek rosszban, és szeretnék, ha ez így is maradna. Új kapcsolat viszont egyelőre nincs a levegőben, legalábbis Várkonyi oldaláról biztosan. 

Nincs senkim, egyedül vagyok, most önmagamra koncentrálok. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, de nem azért, mert szerelmes vagyok.