nagykrisztian

Megint feladta az X-faktort a srác, aki tavaly is feladta

2018.11.14. 13:14

A tavalyi X-faktorban volt egy Nagy Krisztián nevű induló, aki bejutott az élő show-kba, de feladta a versenyt, majd olyan rossz állapotban volt, hogy befeküdt egy pszichiátriára. Nagy Krisztián idén újra elment a castingra és idén is bekerült az élő adásokban lehetőséget kapó énekesek közé, ezúttal Puskás Peti mentoráltjaként. Az RTL Klub honlapján ma jelent meg a hír az alábbi videóval, hogy Nagy Krisztián mégsem folytatja a vetélkedőt. Eleinte azt gondolták, hogy a huszonegy éves fiatalember megérkezett és ezúttal már a helyén lesz a versenyben, de annyi kétely merült fel az idő előrehaladtával, hogy most megint megkérdezték tőle, biztos-e, hogy ő ezt bírni fogja és akarja csinálni.

Erre Nagy Krisztiánnak megint nem volt a válasza.

Azt mondja, nem érzi, hogy támogatná a közönség, Puskás Peti is úgy ítéli meg, hogy a fiatalember nem tudja kezelni a kritikákat és a negatív kommenteket. Ezek után kíváncsian várjuk, hogy jövőre megint megpróbálja-e.

Az X-faktor egyébként Nagy-Britanniában került először a képernyőre 2004-ben, és többek között a Telegraph is megírta a brit verzióval kapcsolatban, hogy pont most jelentették be, hogy bár rekordalacsony a nézettsége a tehetségkutatónak, legalább 2022-ig még biztosan a képrernyőn marad.