18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

VV Zsuzsu úgy kivetkőzött magából, hogy ledobta a melltartóját is

2018.11.15. 09:31

Az elvárásoknak megfelelően teljesít a Való Világ kilencedik évada, hiszen még csak 11 napja van képernyőn, de már volt benne előjáték, szex, nyilvános bugyicsere és most egy félmeztelen tánc is. Szóval minden, amit ettől a műsortól a nézők várnak egy poszt-Aurelio világban.

Ebben a cikkben a melltartó nélkül táncikával fogunk foglalkozni, amit VV Zsuzsu adott elő. A villában ugyanis táncverseny volt, Zsuzsuban pedig az előadás közben úgy felerősödött a győzni akarás, hogy megszabadult a csöcsbörtöntől és egy szál tangában csavargatta tovább a testét a zenére. 

Hogy Zsuzsu előadása milyen volt, azt pompásan le lehet olvasni Csoki és Radics arcáról:

2.PNG

Maga a táncos pedig így nyilatkozott a produkciójáról:

Eleinte nem gondoltam volna, hogy így kivetkőzök magamból, de annyira nyerni szerettem volna és bebizonyítani, hogy nem a semmiért vagyok itt. Igazából én jól éreztem magam tánc közben, mert hoztam ezt az oldalamat is.

Ha pedig mostanra lerágta a tíz körmét, hogy vajon Zsuzsu fáradozásainak meglett-e a gyümölcse, akkor megnyugodhat: igen, a táncverseny győztese ő lett.