Jó híre van az RTL-nek azok számára, akik nem találják a normális pornót az interneten: lehet egy kis szexelést nézni a Való Világból! Illetve nem is olyan keveset, ugyanis két pár művelte azt egyszerre, amire hirtelen a menő kifejezés a parittyázás lett, VV Csokinak köszönhetően (vajon tudja, hogy igazából micsoda egy parittya?). Ő VV Ginuval látható az alábbi felvételeken, míg VV Radics párja VV Vivi lett. Az egészhez valamiért Brahmstól a Magyar táncokat találta megfelelő aláfestő zenének az RTL szerkesztői stábja.

A fenti videónak valószínűleg azért azzal kezdődik a címe, hogy „Vágatlanul”, bár tele van vágásokkal, mert van belőle egy másik verzió is. Íme.

De inkább nézelődjünk tovább az RTL termésében. Illetve nézelődjenek tovább azok, akiknek egy kis műleszbizéstől lesz szebb a napjuk, ilyen videó is akad ugyanis. Az elkövetők Vivi és Ginu, azaz a fenti videón is szereplő két női játékos.

Bár Vivi szégyellősnek tűnhet bizonyos szituációkban, egy olyan jelenetet is gyártott Radiccsal közösen, ami aztán meg végképp nettó pornó, csak fekete-fehérben.