Szinte biztos, hogy emlékszik meg a countryénekesnőre, Shania Twainre, aki különösen az ezredforduló környékén volt nagyon menő olyan slágerekkel, mint a That Don't Impress Me Much és a Man! Feel Like a Woman!  Nos, mint sokan mások a '90-es évek meghatározó zenei figurái közül, ő is egy jó ideje viszonylag eltűnt a rivaldafényből. Mi legutóbb egy légúti fertőzés miatt írtunk róla, de már ez is három évvel ezelőtt volt.

Most azonban azért került elő ismét, mert egy lesifotósnak sikerült megörökítenie, amint vacsorázni ment a férjével és ha nincs odaírva a képekhez, hogy az énekesnő szerepel rajtuk, nem jöttünk volt rá egykönnyen. Twainnek ugyanis mintha alaposan átmentek volna az arcán egy vasalóval, de legalábbis némi botoxszal, ami nemcsak ránctalanította, hanem fel is fújta az arcát.

Elég jól ismerjük ezt a mosolyt, ami nem ráncolja az arcot és ezért a külső szemlélő számára fájdalmas a látványa. Például Lindsay Lohannál már többször találkoztunk vele. De itt van Twain friss fotói közül még egy, kicsit közelebbről:

Összehasonlításként íme egy fotó róla 2004-ből (ez volt a legrégebbi, amit az archívumunkban találtunk). A két nő mintha csak nyomokban emlékeztetne egymásra, és mintha Twainnek 14 évvel ezelőtt több ránca lett volna.

Persze az természetes, hogy az ember az évek során változik, hiszen mindenki öregszik. Az énekesnő is már 53 éves, pontosan annyi, mint Elizabeth Hurley, akiről szintén nemrég írtunk azzal kapcsolatban, hogy nem tűnik annyi idősnek amennyi. Ám az ő esetében nem sikerült felfedeznünk ilyen erősen plasztika gyanús jeleket.