Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorában szóba került a vadászat témája annak kapcsán, hogy Nagyvisnyó mellett kilőttek egy védett farkast. A műsorvezető azt mondta élő adásban, hogy a vadászok többsége az erőszakban hisz, kisebbségi komplexusos, „péniszhosszabbító” és alkoholista, akik jobban tennék, ha egymásra lőnének az állatok helyett. Erről a sommás megállapításról kérdezett meg a Blikk néhány ismert embert, köztük Bodrogi Gyulát, a nemzet színészét. Ő ezt mondta: 

Ami elhangzott, az egy dilettáns ember buta véleménye.

De visszaszólt Póka Egon is a Hobo Blues Bandből az eggyel idősebb generáció körében ezek szerint nem túl népszerű műsorvezetőnek, ezt:

Ez egy semmiből jött híresség elfogult és tájékozatlan megnyilvánulása csupán. Sebestyén Balázs jobban tenné, ha maradna a Balázs Show meg a ValóVilág szintjén.

Frissítés: nyilván a fenti mondatokra reagált ma délelőtt Sebestyén Balázs az Instagramján azzal, hogy hangsúlyozza, hogy vannak kivételek, de ehhez egy olyan fotót posztolt, ami egy roncsladával illusztrálja, hogy továbbra is azt gondolja, hogy a legtöbb vadász alkoholista.

A további hírek ma reggelre a következők:

  • Szorcsik Viki a Facebookján a Honvéd kórházból jelentkezett be, ahova azért került, mert gerincsérvet kapott a sok futástól.
  • Tóth Vera ehhez képest az Instagramján mondta el, hogy neki meg hangszálgyulladása volt, amitől egy ideig azt hitte, hogy lehet, soha nem többet fog tudni énekelni. De már elmúlt.
  • Mihalik Enikő pedig Hosszú Katinkával közös modellkedős videót posztolt a Youtube-ra, ha ráér, nézze meg!