A napokban írtunk arról, hogy Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorában szóba került a vadászat témája, miután Nagyvisnyó mellett kilőttek egy védett farkast. A műsorvezető élő adásban fejtette ki igen sarkos véleményét a jelenségről, amivel sok vadászó híresség érzékeny lelkébe taposott bele. Azt mondta, hogy a vadászok többsége az erőszakban hisz, kisebbségi komplexusos, „péniszhosszabbító” és alkoholista, akik jobban tennék, ha egymásra lövöldöznének az állatok helyett.

Namost hiába nevezte őt Bodrogi Gyula (aki híresen szeret vadászni) dilettáns, buta embernek, vagy Póka Egon semmiből jött hírességnek, aki elfogultan és tájékozatlanul nyilvánult meg, a műsorvezető továbbra is kitart a véleménye mellett, pláne, ha azt kell hangsúlyoznia, hogy (majdnem) minden vadász alkoholista. Most pedig a Blikkben írtak a fejleményekről, és bár nem világos, hogy nekik nyilatkozott-e, vagy a rádióban hangzott-e el, mindenesetre Sebestyén Balázs ennyit tett hozzá az eddigiekhez:  

Azért sértődnek meg, mert tudják, hogy igazam van. Akkor reagál hevesen az ember, ha a dolog betalál. Öreg alkeszok! Rajtam most célkereszt van. Címeres vagyok, vérdíj van a fejemen. Szerintem most minden vadász szarvat képzel rám, és lőhető vagyok.

Akkor most tisztázzuk: ön szerint kinek van igaza?